Z dzieckiem idź lub uprzedź męża że jak nie pójdziesz do psychiatry to w najlepszym przypadku pierd.olniesz drzwiami i przez ITAKA będzie Cię szukał on z dzieciakami. To jest choroba dodatkowo to jest choroba która nieleczona jest śmiertelna i nie ma żartów...Moja młoda poszła spać o 22.. zwykle chodziła dużo wcześniej.. ale do 1 pospała, potem do 3 i o 4.30 i 6 wstała. Teraz coś próbuje spać na mnie..
Kąpałam się z nią w łazience na leżaczku. I nawet kupy sama zrobić nie mogę..
Ania ja też zawalone gardło.
Kasiu wygladaliscie super oboje.
Dziewczyny muszę chyba to napisać.. zrobiłam sobie test i wychodzi że mam depresję poporodową.. jak sobie pomoc? Nie nam jak, ani z kim zostawić dziecka na dłużej aby iść do lekarza.. po weekendzie jestem załamana. Młoda ciągle płacze, mąż bral ją nlna chwilę jak obiad robiłam i mnie pospieszal. Syn nieogarniety.
Wogole nie odpoczelam. Mąż ogarnia zakupy weekendowe i posprząta i koniec.. I zarobiony.
Jeszcze z pretensjami do mnie że nauczyłam nosić.. I że to przeze mnie taka płaczliwy bo ha byłam taka..
Oczywiście urlopu nie wziął i nawet nie wiem czy bym chciała aby brał
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
Kurde tak o ten mi chodziłoNie ja podaje ten niebieski bebilon pronatura
18grudzien
Normalne zazdroszczę wam tych kupMoja też robi kilka razy dziennie
Angelika89
Moj mial katar jeden dzien i mu przeszlo. Zrobilam mu terapie wszystkim co sie da tzn. Dalam max dawke wit. C, smarowalam kilka razy aromacti, masc majerankowa, inhalacje z soli fizjologicznej i wkraplanie soli do noska ( pomiedzy) i jeszcze zrobilam jedna kropeke olejku olbas do wody i polozylam to na kaloryferze zeby parowalo i podzialalo i caly czas odciagalam katarkiem do odkurzaczaChloe mnie bolą, i są takie suche jakby .i wrażliwe na kontakt z materiałem :/ no i jak mały zacZyna ssać to boli chwilę. Mój miał po porodzie podcinane to wedzidelko, jęzor na brodę wysuwa jak jaszczurka goj a kto przoduje w wyborach? Bo ja już wyłączyłam tv, spać idę agula niestety sezon chorobowy , moja córka kaszel ma mokry i katar i 37 stopni Angelika jak z katarem u was, i czy nadal dajesz Wit. C? Na fb mamaginekolog dała nowy wpis z baza jakie leki można brać przy KP
18grudzien
Muszę zebrać myśli aby ci coś sensownego odpisać....Moja młoda poszła spać o 22.. zwykle chodziła dużo wcześniej.. ale do 1 pospała, potem do 3 i o 4.30 i 6 wstała. Teraz coś próbuje spać na mnie..
Dziewczyny muszę chyba to napisać.. zrobiłam sobie test i wychodzi że mam depresję poporodową.. jak sobie pomoc? Nie nam jak, ani z kim zostawić dziecka na dłużej aby iść do lekarza.. po weekendzie jestem załamana. Młoda ciągle płacze, mąż bral ją nlna chwilę jak obiad robiłam i mnie pospieszal. Syn nieogarniety.
Wogole nie odpoczelam. Mąż ogarnia zakupy weekendowe i posprząta i koniec.. I zarobiony.
Jeszcze z pretensjami do mnie że nauczyłam nosić.. I że to przeze mnie taka płaczliwy bo ha byłam taka..
Adell1994
Mój wczoraj w dzień spał łącznie 2 godziny , w tym godzinę w wózku na spacerze . To wieczorem padł już ze zmęczenia . Ale wiadomo wolę żeby nie spał w dzień niż w nocyA jak się nie śpi to nie ma pobudek
Wiec jestem w czołówce
On nadal nie śpi, miał zamknięte oczy na cycu przez 10 minut i już liczyłam barany dla siebie a on wypluł i otworzył oczy i się bujamy nadal
Zobacz załącznik 909767
Adell1994
Nie , nawet nie pomyślałam szczerze mówiąc że to mogłoby być coś niepokojącego .I robiłaś coś z tym ?
W sensie pytałaś kogoś lub zmieniłaś coś w jedzeniu?
Adell1994
A mama , albo może teściowa ?Moja młoda poszła spać o 22.. zwykle chodziła dużo wcześniej.. ale do 1 pospała, potem do 3 i o 4.30 i 6 wstała. Teraz coś próbuje spać na mnie..
Może komuś udałoby się zostać z małą na tą godzinę czy dwie .
Musisz pójść po pomoc , porozmawiać z kimś . Twoje dzieci potrzebują zdrowej , cieszącej się życiem mamy .
Tulę mocno .
kasiaczek89pl
No nie, u mnie to raczej nadmiar [emoji23]
Weź weź nie pitol dobrze jest
reklama
Angelika89
Kasia super wygladaliscie. Ja mam chrzciny teraz w niedziele. Prawie wszystko dopiete na ostatni guzik, jeszcze tylko menu wybrac i oby nie plakal Borys w kosciele, bo bedzie musial zasnac z placzu. Jak zacznie, to tylko cyc go uratuje, bo smoczka nie toleruje