reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
I ch..j. Nie mam co dzieciom na śniadanie dać. Najpierw miał być chleb z cukrem to cukier się skończył myśle kotlety z obiadu i nie ma ani jednego już... przecież nie dam im z samym masłem! Zaczyna się... Serio mam dość swojego życia...
Daj im z masłem dobre i to a jedzą obiady w szkole?

Hehe a on mi mówi że wszystkie noce jeździ autem Hehe a dziś już jest i dobrze bo bym nie ogarnęła jedna z blizniaczek wymiotuję więc nie wiem czy wirus (się okaże) albo coś jej stanęło na żołądku... Chętnie bym ten plan wykonala ale jest za wcześnie i jak dzieci chorują to ja się nie napije nawet lyczka ehhhh

Znam to. Mimo ze mój ogarnia choroby leki itd ale jakoś sama świadomość nie pozwala.

U nas tez cisza, od dwoch dni nie bylo kupy, chyba naprawde po tym delicolu, ale boje sie odstawic, bo bedzie plakal z bolu :/ a po nim na prawde jest lepiej. Malo marudzi na brzuszek, troche sie prezy jeszcze ale nie az tak jak wczesniej. A te metody z wkladaniem czegos do pupy troche wydaja mi sie drastyczne :(

Drastyczne ale pomocne jak już syt jest beznadziejna.

reklama
Kasia wczoraj miała chrzciny to i czasu brak.

Jestem jestem. Weekendy to wiadomo ze mnie malutko a ten to wcale.
IMG_1472.JPG
IMG_1471.JPG
IMG_1469.JPG

Załączniki

• IMG_1472.JPG
    IMG_1472.JPG
    155,7 KB · Wyświetleń: 367
  • IMG_1471.JPG
    IMG_1471.JPG
    345,5 KB · Wyświetleń: 362
  • IMG_1469.JPG
    IMG_1469.JPG