18grudzien
Fanka BB :)
No właśnie same chwalipiety wrrrrA ja od 3 walczę z moją glistą[emoji37] tylko pozazdrościć tych 8h [emoji24]Następna chwali pięta [emoji30]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie same chwalipiety wrrrrA ja od 3 walczę z moją glistą[emoji37] tylko pozazdrościć tych 8h [emoji24]Następna chwali pięta [emoji30]
Daj im z masłem dobre i to a jedzą obiady w szkole?I ch..j. Nie mam co dzieciom na śniadanie dać. Najpierw miał być chleb z cukrem to cukier się skończył myśle kotlety z obiadu i nie ma ani jednego już... przecież nie dam im z samym masłem! Zaczyna się... Serio mam dość swojego życia...
Na szczęście jedzą. Chodzi o to że z masłem to głupio tak bo jeszcze ktoś zauważy. Nic to ruszam kasę na opłaty i brykam do sklepu. Nic nie poradzę...Daj im z masłem dobre i to a jedzą obiady w szkole?
Kasia wczoraj miała chrzciny to i czasu brak.Kasiaczek89pl????? Coraz mniej nas tu a szkoda
Hehe a on mi mówi że wszystkie noce jeździ autem Hehe a dziś już jest i dobrze bo bym nie ogarnęła jedna z blizniaczek wymiotuję więc nie wiem czy wirus (się okaże) albo coś jej stanęło na żołądku... Chętnie bym ten plan wykonala ale jest za wcześnie i jak dzieci chorują to ja się nie napije nawet lyczka ehhhh
U nas tez cisza, od dwoch dni nie bylo kupy, chyba naprawde po tym delicolu, ale boje sie odstawic, bo bedzie plakal z bolu :/ a po nim na prawde jest lepiej. Malo marudzi na brzuszek, troche sie prezy jeszcze ale nie az tak jak wczesniej. A te metody z wkladaniem czegos do pupy troche wydaja mi sie drastyczne
masz racjeJa używałam tych rurek Windii w ostateczności i powiem wam, że w przypadku wzdęć i bólu brzuszka pomagały. Tylko najpierw trzeba porządnie brzuch wymasować.
Kasia wczoraj miała chrzciny to i czasu brak.