reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja wzielam skierowanie od pediatry i mialam zrobic w zaleceniach ze szpitala 4-6 tydz a kolejne bede miala 8 tyg po pierwszym
Kiedy powinno sie robi usg bioderek? Ja bylam u ortopedy, ktora dala skierowanie na usg- mamy 8.11, czyli Leo bedzie mial 2 m-ce. Czy te usg powinny byc robione dwa razy?
Pierwsze USG mieliśmy zrobić między 6 a 12 tygodniem, a drugie 8 tygodni później. Ja byłam w 7 tyg skończonym, a teraz mamy w styczniu. To będzie 4 miesiąc skończony.
Gwiazdy :) któraś z was pisała o mleku Hippa jak dokładnie się nazywa muszę chyba zapodać mojej księżniczce bo nie może kupy walnąć ogólnie robi.co dwa dni dziś bidulka cały dzień się męczy i nic ..
Bajdelka pisała o Hipp Combiotik chyba.

reklama
U nas tez cisza, od dwoch dni nie bylo kupy, chyba naprawde po tym delicolu, ale boje sie odstawic, bo bedzie plakal z bolu :/ a po nim na prawde jest lepiej. Malo marudzi na brzuszek, troche sie prezy jeszcze ale nie az tak jak wczesniej. A te metody z wkladaniem czegos do pupy troche wydaja mi sie drastyczne :(

U nas tez cisza, od dwoch dni nie bylo kupy, chyba naprawde po tym delicolu, ale boje sie odstawic, bo bedzie plakal z bolu :/ a po nim na prawde jest lepiej. Malo marudzi na brzuszek, troche sie prezy jeszcze ale nie az tak jak wczesniej. A te metody z wkladaniem czegos do pupy troche wydaja mi sie drastyczne :(
Espumisan spróbuj , delicol nam też nie pomógł.. my na początku podawalismy NAN Ale było gorzej niż teraz ... od miesiąca pije ten Babilon ale kupą jest co dwa dni I to jeszcze z moja pomocą bo tak to nie ma.. jutro może gdzieś w aptece uda się kupić ten hipp bo chyba niedziela i sklepy zamknięte ..zobaczymy mam nadzieję że w końcu to pomoże ..

Jak ta rurkę jej wkładał ja jej nóżki trzymałam i nie patrzyłam nie mogłam a młoda nic Jakby nic się nie stało... kiedyś pamiętam to termometr się wsadzało dziecku w tyłek jak teraz o tym pomyśle to.aż.mam ciarki...

Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam Was często. Moja Zosia w poniedziałek będzie miała już 8 tygodnie.
Jest super córcia tylko ja nie daję rady. Mam mega doła beby blus to się nazywa nigdy bym nie pomyślała że mnie to złapie ehh. Nienawidzę siebie za to co chwilami czuję , myślę ,ale jest coraz lepiej . Mam nadzieję że już nie długo będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się z każdej chwili z Zosia. Pozdrawiam Was bardzo, macie super dzieciaki :)

reklama
Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam Was często. Moja Zosia w poniedziałek będzie miała już 8 tygodnie.
Jest super córcia tylko ja nie daję rady. Mam mega doła beby blus to się nazywa nigdy bym nie pomyślała że mnie to złapie ehh. Nienawidzę siebie za to co chwilami czuję , myślę ,ale jest coraz lepiej . Mam nadzieję że już nie długo będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się z każdej chwili z Zosia. Pozdrawiam Was bardzo, macie super dzieciaki :)

Ten baby blues to dopadł chyba 90% nas z tego forum także rozumiemy Cię bardzo dobrze. Pocieszające jest ze mija, trzeba przeczekać. Czasem dłużej czasem krócej ale w końcu wszystko wraca do normy :)

Do góry