reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja to tez u siebie w rodzinnym mieście mam młodego i przystojnego dentystę.
Ale przez to, ze tylko 2 lata starszy to jakoś tak skrócił nam się dystans.
Ale jak przy pierwszym kanałowym włożył mi rurki w gębę a ja dostałam ślinotoku a on z tekstem ,, zawsze jak masz coś w buzi tak się slinisz?" I w sumie dopiero jak powiedział to usłyszał i było ciut niezręcznie :p
Haha ten mój ginekolog to o rok starszy ode mnie

Gwiazdy :) któraś z was pisała o mleku Hippa jak dokładnie się nazywa muszę chyba zapodać mojej księżniczce bo nie może kupy walnąć ogólnie robi.co dwa dni dziś bidulka cały dzień się męczy i nic ..
Hipp combiotik daje była poprawa na 4 dzień znów kupa twarda na kolejny znów ok więc zglupialam narazie zostawiam będę obserwowac

Espumisan spróbuj , delicol nam też nie pomógł.. my na początku podawalismy NAN Ale było gorzej niż teraz ... od miesiąca pije ten Babilon ale kupą jest co dwa dni I to jeszcze z moja pomocą bo tak to nie ma.. jutro może gdzieś w aptece uda się kupić ten hipp bo chyba niedziela i sklepy zamknięte ..zobaczymy mam nadzieję że w końcu to pomoże ..
Jutro ndz zamknięta więc faktycznie apteka całodobowa wchodzi w grę ten hipp jest w rosmann i takich sklepach jak Auchan, Tesco itp

To sa te rurki które ja mam no niby dobre ale weź cholera to wsadź dziecku .. ;) raz można ale nie często bo później cholera jeszcze do tego się przyzwyczai i co wtedy..
No właśnie nie można dziecku za bardzo pomagać robić kupę! Ja mam w domu czopki, ale i tak użyłam dwa razy tylko raczej mały sam wyciska nie pomagam

Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam Was często. Moja Zosia w poniedziałek będzie miała już 8 tygodnie.
Jest super córcia tylko ja nie daję rady. Mam mega doła beby blus to się nazywa nigdy bym nie pomyślała że mnie to złapie ehh. Nienawidzę siebie za to co chwilami czuję , myślę ,ale jest coraz lepiej . Mam nadzieję że już nie długo będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się z każdej chwili z Zosia. Pozdrawiam Was bardzo, macie super dzieciaki :)
Będzie dobrze jak za długo będzie trzymać zastanowić się czy to nie depresji poporodowa i szukaj pomocy buziaki

Espumisan spróbuj , delicol nam też nie pomógł.. my na początku podawalismy NAN Ale było gorzej niż teraz ... od miesiąca pije ten Babilon ale kupą jest co dwa dni I to jeszcze z moja pomocą bo tak to nie ma.. jutro może gdzieś w aptece uda się kupić ten hipp bo chyba niedziela i sklepy zamknięte ..zobaczymy mam nadzieję że w końcu to pomoże ..

Espumisan mial przed delicolem ale nie bardzo pomagal. Po delicolu jest lepiej ale nie ma kupy. Masowanie brzuszka tez nie pomaga, tylko puszcza baczki. Mam nadzieje, ze dzis sie juz odblokuje :(

Polozylam sie spac godzine temu a tu juz pierwsze karmienie [emoji20] co prawda przysypia przy cycku, wiec mam nadzieje ze po prostu zasnie, bo cos nie mam dzis mocy na nocne wojaze

reklama
Do góry