reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ale jak widzę jak moja się pręży a ja pomóc nie mam jak to dopiero mnie serce boli [emoji24]
Weź spróbuj z ta rurka .. Moja księżniczka kolek nie ma tylko z ta kupa problem.. mi to tylko płacze jak już się nudzi i ze chce na rączki ;) wtedy ja musze nosić i pokazywać dom ;) a jej tylko ta mała główka chodź i obserwuje .. A tak odpukac nie mam problemu gdyby jeszcze z ta kupa było wszystko ok to by było git ..
A ty karmisz cycem ?

reklama
Ja dzisiaj myślałam, że moje dziecko cierpi, że go boli i te trzy godziny probowalam mu ulżyć, a tu się okazało, że ja mu zwyczajnie w spaniu przeszkadzałam. Jprdl...
A moja zaś niby śpi i za chwilę płacz a cała aż sztywna i te nóżki podkurczone i szybko je prostuje, chwila spokoju i znowu [emoji26]

Hej dziewczyny. Dawno się nie odzywałam, ale czytam Was często. Moja Zosia w poniedziałek będzie miała już 8 tygodnie.
Jest super córcia tylko ja nie daję rady. Mam mega doła beby blus to się nazywa nigdy bym nie pomyślała że mnie to złapie ehh. Nienawidzę siebie za to co chwilami czuję , myślę ,ale jest coraz lepiej . Mam nadzieję że już nie długo będę potrafiła tak jak Wy cieszyć się z każdej chwili z Zosia. Pozdrawiam Was bardzo, macie super dzieciaki :)
Będzie lepiej. Daj sobie jeszcze trochę czasu [emoji8]

Weź spróbuj z ta rurka .. Moja księżniczka kolek nie ma tylko z ta kupa problem.. mi to tylko płacze jak już się nudzi i ze chce na rączki ;) wtedy ja musze nosić i pokazywać dom ;) a jej tylko ta mała główka chodź i obserwuje .. A tak odpukac nie mam problemu gdyby jeszcze z ta kupa było wszystko ok to by było git ..
A ty karmisz cycem ?
Tak karmie cycem...

@Badelka35 a kolejne USG bioderek nie jest na 4 miesiące życia, a nie za 4 miesiące?

@helenka_22 już mało zostało w mieszkaniu do roboty [emoji3]

@GoJ współczuję sytuacji ze świadczeniami [emoji58]

@Angelika89 suchą skórkę na brwiach możesz ściągać wacikiem namoczonym w oliwce.

@KINDERBUENOO88 cudne zdjęcia [emoji7]
Hmmm powiedział za, 4 miesiące wtedy Damian będzie miał 5 mcy

reklama
Do góry