Adell1994
Fanka BB :)
Ja mam takiJednak jest piękny i chyba dość długi???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam takiJednak jest piękny i chyba dość długi???
Ja tak samo , coraz gorzej z karmieniem . Mały się bardzo denerwuje i ja nie wiem czy on się odsuwa bo nie może dobrze złapać piersi czy dlatego że jest najedzony . Oby do wtorku , zrobią mu ten zabieg i po problemie .Ja mam wrazenie ze mlody z karmienia na karmienie ma coraz wiekszy problem ze ssaniem, teraz byl cyrk juz od samego poczatku, pociagnal moze z 2 minuty. Mialam troche niezamrozonego odciagnietego mlekaa to mu dalam, ale za chwile mu sie ulalo.. no i drze morde ze glodny. Cycek nie, a odciagnietego juz ni mo! I co tu wymyslic na tego hultaja
A to nie wiem teraz szczerze mówiąc , dzwoniłam do trzech ośrodków i w każdym zabieg wykonuje się podczas wizyty u logopedy .Nie pamiętam by nam kazano nie karmić a i jak dziewuchy pisały to u nas też chirurg zresztą ta sama co bioderka a propo z tego wszystkiego jeszcze nie zapisałam Miksa na te biodra boże dobijcie mnie!!!
Ładnie Ci wyszedl ten projekt , a mały Mikus raczej zdziwiona minę zrobił [emoji15]Ogarnęłam rzut mieszkania.
Miki dziś niezadowolony z życia.Zobacz załącznik 908968 Zobacz załącznik 908969
Ja tak samo , coraz gorzej z karmieniem . Mały się bardzo denerwuje i ja nie wiem czy on się odsuwa bo nie może dobrze złapać piersi czy dlatego że jest najedzony . Oby do wtorku , zrobią mu ten zabieg i po problemie .
Ten mały, krótki śpiworek jest akurat so gondoli, bo jego długość ma 80 cm. Tego dużego do go doli możesz nie wcisnąć.@Bajdelka35 masz znalazłam porównanie tego mini i normalnego obok siebie Zobacz załącznik 909134
Projekt jak projekt pomogło mi to ogarnąć przestrzeńŁadnie Ci wyszedl ten projekt , a mały Mikus raczej zdziwiona minę zrobił [emoji15]
Ale bardzo rozsądnie wykonany to miałam na myśli , cieszę się dla Was , napewno się wszystko ułoży . I będziesz mogła się cieszyć w swoim nowym kącie ze wspaniałymi dzieciaczkami [emoji9]Projekt jak projekt pomogło mi to ogarnąć przestrzeń![]()
Fajny ale ja wolę inny fason taki typowo do go gondoli włożyć nie żeby dziecko w nim nosić w