18grudzien
Fanka BB :)
Mówiłam moje dziecko ma w sobie zegar i aha tykajaca bombę,,!!!!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Godz Je mleko modyfikowane????? Chyba bym się wykończyla!!!!!!!!!! Zmienić smoka na nr2, ja co prawda jeszcze nr 1 ale mój dobrze ciągnie i zjsdsJa też robię miksturę z tego Babilonu, a powiedz mi ile czasu zajmuje twojemu bobasowi wypicie mleka bo moja księżniczka to.pije.nawet do godziny w międzyczasie śpi i nie wypija wszystkiego może musze zmienić smoczek ?? A może tak ma być ?
Miało być ciągnie i zjada w,, 10 minGodz Je mleko modyfikowane????? Chyba bym się wykończyla!!!!!!!!!! Zmienić smoka na nr2, ja co prawda jeszcze nr 1 ale mój dobrze ciągnie i zjsds
Jak tak to mój mimo tego nażera się jak świnia tyje jak dzik
Ta lekarka twierdzi, ze krotki przelyk zrobil mu sie od czestego karmienia.
To jak będzie często sikał to mu siusiak się skurczy?Ta lekarka twierdzi, ze krotki przelyk zrobil mu sie od czestego karmienia.