reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja też robię miksturę z tego Babilonu, a powiedz mi ile czasu zajmuje twojemu bobasowi wypicie mleka bo moja księżniczka to.pije.nawet do godziny w międzyczasie śpi i nie wypija wszystkiego może musze zmienić smoczek ?? A może tak ma być ?
Godz Je mleko modyfikowane????? Chyba bym się wykończyla!!!!!!!!!! Zmienić smoka na nr2, ja co prawda jeszcze nr 1 ale mój dobrze ciągnie i zjsds

A mnie tym razem obudziła córka, gorączkę ma :(
Teraz kiedy usnęła i chciałam iść spać, kweka mały :/ co za los.... kasiaczek jak Ty izolowalas małego od chorych córek ? Były w innym pokoju cały dzień niż Ty z małym? Z 3,5 latka będzie ciężej , sama się sobą nie zajmie, jeszcze mi brakuje zarażenia małego :( eh

Ah ta nocna zmiana, alson znowu stwierdzil, ze spanie w nocy jest dla lamusów.
I tylko ten monio i monio, bo inaczej wrzask [emoji20]
IMG_7968.JPG

Załączniki

• IMG_7968.JPG
    IMG_7968.JPG
    304,6 KB · Wyświetleń: 400
reklama
Do góry