reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Jestem padnięta
Za dużo stresów dzisiaj.
Idę pod prysznic i spać. Jutro będę wyjaśniać w krusie sprawe tego nieszczęsnego ubezpieczenia. Mam złe przeczucia, głupia biurokracja.
Może nie będzie tak zle!
Trzymam kciuki by było pozytywnie
Ściskam !
KINDERBUENOO88
Karmienie dziecka jest niwsamowicie skomplikowane! Nawet ubieranie odpowiednio do pogody sie przy tym chowa!
Apropo drzemek u mnie dzis pobudka o 7 pozniej dwie drzemki jedna godzinna druga 40 min. A w mieszyczasiw ciagly ryk wiszenie na cycku - cumlanie ryk cumlanie ryk. W koncu o 18 dalam mu mm jakies 50 ml. Zjadl i dalej ryk. O 20 po cycku zrobilo mu sie lepiej.
Caly czas slysze placz tego malego dzieciatka. Mam nadzieje ze jutro bedzie sie lepiej czul bo mi serduszko peka... Mama wrocila z pracy to poszlam sie wykapac i go ululala....
Moj dopiero jutro przyjezdza ok 24
A na spacerach nie śpi ?
Mój w dzień tez krótkie drzemki, jedyna długa to na soacerze i potrafi tak 3 h. Potem zmienię pampersa- dam jeść i śpi dalej.
Ogólnie spacery chyba pomagają w drzemkach
KINDERBUENOO88
Mój w dzień też czasem po godzinie chce jeść znowu , a czasem i po 15 minutach musi dojeść
Po butelce Twój dłużej śpi bo mm dłużej się trawi i dziecko ma większe uczucie sytości.
A zabawy i wypluwanie cyca to u nas norma
Dlatego ja zawsze podziwiam kobiety karmiące piersią tylko, że maja cierpliwość i siły. Do tych częstych karmien a i tych zabaw cycem.
Mi czasami bo takiej zabawie sutki tak stoją jak we wzwodzie i są mega bolesne.. i wtedy nie daje się dotknąć , nawet biustonosz boli
KINDERBUENOO88
Czy kladziecie juz dzieciaczki na matach na podlodze? Kiedy zaczelyscie?
Mój ma 3 tyg i to jeszcze nie rozrywka dla niego. Jak czuwa to rzadko się sam zajmie sobą - on wtedy chce być na rękach a ja muszę być na nogach, bo co usiądę to ten w ryk... tska mata chyba dla starszych ciut dzieciaczków
KINDERBUENOO88
Mam głębokie postanowienie, że będę bezlitośnie pisać skargi na personel medyczny gadający bzdury. Na złość robią? Ktoś im płaci za spie..lenie kobietom laktacji? Grrr
Dzieci poszły spać, żyję nadzieją, że dzisiejsza noc będzie równie fajna jak wczoraj. Zważyłam się. W końcu waga coś drgnęła i w 1,5 tygodnia straciłam jakieś 2,5 kg. Zawsze coś, chociaż nadal w cholerę za dużo. No ale może do świąt zacznę przypominać człowieka. Z ciekawości zważyłam się też z Miłoszem i wg tych prymitywnych pomiarów mój MAŁY DZIDZIUŚ waży bagatela 6 kg! Z fotelika musiałam usunąć już wkładkę redukcyjną! Jak to tak?! Ja chcę noworodzia malutkiegooooo!
Nie wiem czy było to pytanie.. ale po czym poznać, że trzeba usunąć wkładkę noworodkowa z fotelika ?
Ja nie wiem, co to za lekarka. Dyplom chyba w czipsach wygrała.Ta lekarka twierdzi, ze krotki przelyk zrobil mu sie od czestego karmienia.
18grudzien
J
Jaki był powód zmiany mleka?Dziewczyny, a jakie mm stosujecie? ja zaczynalam od bebilon profutura a teraz mam enfamil comfort premium
18grudzien
Tylko leżaczek bujaczek narazieCzy kladziecie juz dzieciaczki na matach na podlodze? Kiedy zaczelyscie?
reklama
MMMagdalena
Zaangażowana w BB
U mnie też córka zeszła na drugi plan szkoda mi jej, muszę kupić ten laktator, mąż trochę pokarmi, a ja na spokojnie gdzieś wyjdę lub pobawię się z córka...
Polecam laktator z Medeli, jest bardzo dobry.