reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ula najczęściej cyca 5 minut , 10 to jest maksymalnie.
I od wagi urodzeniowej przybrała 1,4kg w 5 tygodni
Także to z tą wodą zamiast mleka albo chudym na początku a tłustym na końcu to jest jakiś bulshit.
Mój też nie je długo . 15 minut to maks i zdarza się rzadko , zazwyczaj je 5 do 10 minut. A w tydzień przybrał teraz prawie 150 gr .

Mój też nie je długo . 15 minut to maks i zdarza się rzadko , zazwyczaj je 5 do 10 minut. A w tydzień przybrał teraz prawie 150 gr .

Kurczę czyli to normalne? Mój na cycu tez 10 minut ssa i połyka drugie 10 minut się bawi i wypluwa. Dlatego zawsze tak myślałam, że on się może nie najada i rzeczywiście zje z jednego i z drugiego - godzina minie i on w ryk płacze i po butelce przestaje..
To jest za skomplikowane to karmienie dziecka

Kurczę czyli to normalne? Mój na cycu tez 10 minut ssa i połyka drugie 10 minut się bawi i wypluwa. Dlatego zawsze tak myślałam, że on się może nie najada i rzeczywiście zje z jednego i z drugiego - godzina minie i on w ryk płacze i po butelce przestaje..
Tak karmienie mieszane jest bardzo skomplikowane , podziwiam kobiety karmiące piersią naprawdę, wielki ukłon dziewczyny, [emoji122]

Karmienie dziecka jest niwsamowicie skomplikowane! Nawet ubieranie odpowiednio do pogody sie przy tym chowa!
Apropo drzemek u mnie dzis pobudka o 7 pozniej dwie drzemki jedna godzinna druga 40 min. A w mieszyczasiw ciagly ryk wiszenie na cycku - cumlanie ryk cumlanie ryk. W koncu o 18 dalam mu mm jakies 50 ml. Zjadl i dalej ryk. O 20 po cycku zrobilo mu sie lepiej.

Caly czas slysze placz tego malego dzieciatka. Mam nadzieje ze jutro bedzie sie lepiej czul bo mi serduszko peka... Mama wrocila z pracy to poszlam sie wykapac i go ululala....
Moj dopiero jutro przyjezdza ok 24

Mój w dzień też czasem po godzinie chce jeść znowu , a czasem i po 15 minutach musi dojeść :)
Po butelce Twój dłużej śpi bo mm dłużej się trawi i dziecko ma większe uczucie sytości.
A zabawy i wypluwanie cyca to u nas norma :)

Mój w dzień też czasem po godzinie chce jeść znowu , a czasem i po 15 minutach musi dojeść :)
Po butelce Twój dłużej śpi bo mm dłużej się trawi i dziecko ma większe uczucie sytości.
A zabawy i wypluwanie cyca to u nas norma :)
Mi dzis ta glupia baba mowila, ze mam nie karmic czesciej niz co 2 godz jak mowilam, ze czasem maly chce czesciej..

Karmienie dziecka jest niwsamowicie skomplikowane! Nawet ubieranie odpowiednio do pogody sie przy tym chowa!
Apropo drzemek u mnie dzis pobudka o 7 pozniej dwie drzemki jedna godzinna druga 40 min. A w mieszyczasiw ciagly ryk wiszenie na cycku - cumlanie ryk cumlanie ryk. W koncu o 18 dalam mu mm jakies 50 ml. Zjadl i dalej ryk. O 20 po cycku zrobilo mu sie lepiej.

Caly czas slysze placz tego malego dzieciatka. Mam nadzieje ze jutro bedzie sie lepiej czul bo mi serduszko peka... Mama wrocila z pracy to poszlam sie wykapac i go ululala....
Moj dopiero jutro przyjezdza ok 24

Ja miewam dokladnie to samo.. jakbym czytala opis swojego dnia-to jeszcze malutkie istotki, mam nadzieje ze bedzie tylko lepiej!!

reklama
Do góry