reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Odnośnie spania:
Screenshot_2018-10-12-19-59-23.png

Załączniki

• 6-81129-6-1413244641.jpg
    6-81129-6-1413244641.jpg
    26,8 KB · Wyświetleń: 90
  • Screenshot_2018-10-12-19-59-23.png
    Screenshot_2018-10-12-19-59-23.png
    67,1 KB · Wyświetleń: 341
Ja tak sobie myślę jak 10 lat temu były modne "zaklinaczki niemowląt" to teraz uważam że ri kutwa czarownice były... Chryste ile dzieci przez te "Super nianie" się musiało nacierpieć..

Pampersów nigdy za wiele :) wolę taki prezent niż jakieś misie czy maskotki . Mama mojego S. ciągle kupuje jakieś misie i zdziwiona czemu nie leżą u małego w łóżeczku. Mówię że nie są mu jeszcze potrzebne . A moim zdaniem to zbierają tylko kurz.
U nas każdy kupuje misia i ręczniki także zapraszam, chętnie się podzielę, bo nie ma co z tym zrobić [emoji23][emoji106] misie wszystkie w kartonie leżą, bo Mała tylko jednym czerwono-czarnym zainteresowana.
Hej dziewczyny,
u nas w pn mała skonczyla 4 tyg i zaczęły się jazdy z brzuchem...wyje i wyje bo placzem tegonie mozna nazwac. Podaje infacol ale nie widze efektów, najchetniej na rączkach by siedziała non stop. Wczoraj to tak wyła ze masakra od 19:00 do 21:00, zdecydowalam sie podac 30 ml mm bo nawet nie mialam jak odciagnac majac ja non stopna rekach a cyca nie chyci i podczas jedzenia nagle tak jej zaczelo jezdzic po zoladku ze szok, zrobila tez kupe wielką i dopiero zasnela. Dzisiaj od rana to samo, ryk po kazdym jedzeniu, zero spania, wieczne kręcenie...ja opadam z sił powoli...
Przesyłam siły i pozytywną energię. Będzie lepiej! Masuj dużo brzuszek, kładź ją na brzuszku. Jak nie chce leżeć sama to kładź na sobie brzuszek do brzuszka. Noś w pionie sporo. Moja położna opowiadała o jakimś pediatrze, że zawsze komentował problemy brzuszkowe tak: "a jakbyś ty leżał/a ciągle to łatwo byłoby ci się wysrać?". Coś w tym jest [emoji848]
Hej! U nas dziś TOTALNY ODLOT [emoji1] wezwałam wsparcie w postaci mojej mamy i wspólnie poczyniliśmy generalne porządki w moim mieszkaniu. Od razu mi lepiej w czystej chacie! Zamowilam Miłkowi mate edukacyjną bo dzisiaj zauważyłam że zaczyna wyciągać rączki w stronę upragnionych przedmiotów [emoji4] no i fajnie mu na podłodze. Zaraz szykuję mu kąpiel i go z Weroniką wykąpiemy.
Udało mi się kawalera dziś rozbawić i uzyskałam kilka minut pięknego uśmiechu, więc jestem naładowana na jakiś czas [emoji1]Zobacz załącznik 906938Zobacz załącznik 906939
Mały Superman! [emoji7] [emoji95]
Mojej się płacz załączył.
Cały dzień nawet nawet było a teraz płacze tak Haa Haa .....potem chwila przerwy i od nowa
Tia
U nas taki "najgorszy" płacz to ułee ułee :D

Przy drugim też bez rewelacji jeśli chodzi o upominki, a mój brat jeszcze nas nie odwiedził :/ trochę to przykre.... a mój Szymek zaraz miesiąc skończy :) kochany jest ;)
U nas królują kocyki...dostała juz chyba ze cztery, piąty był planowany ale dowiedzialam sie o zamiarach i poprosilam o cos innego...pół okolicy mogę zaopatrywać w koce:) moja mała talibka terrorystka zasnęła....to i ja coś zjadłam i idę bo każda minuta bezcenna :happy:

reklama
Do góry