b_dob
Fanka BB :)
Leżeć i cieszyć sięMy też po kąpieli , po masażu brzuszka, po cycaniu i mały śpi na mnie . Nie wiem czy odkładać czy leżeć i cieszyć się że nie płacze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Leżeć i cieszyć sięMy też po kąpieli , po masażu brzuszka, po cycaniu i mały śpi na mnie . Nie wiem czy odkładać czy leżeć i cieszyć się że nie płacze
Taaa dokladnie to zaobserwowalam na zywym przykladzie.Odnośnie spania:
Zobacz załącznik 906971
U nas każdy kupuje misia i ręczniki także zapraszam, chętnie się podzielę, bo nie ma co z tym zrobić [emoji23][emoji106] misie wszystkie w kartonie leżą, bo Mała tylko jednym czerwono-czarnym zainteresowana.Pampersów nigdy za wiele wolę taki prezent niż jakieś misie czy maskotki . Mama mojego S. ciągle kupuje jakieś misie i zdziwiona czemu nie leżą u małego w łóżeczku. Mówię że nie są mu jeszcze potrzebne . A moim zdaniem to zbierają tylko kurz.
Przesyłam siły i pozytywną energię. Będzie lepiej! Masuj dużo brzuszek, kładź ją na brzuszku. Jak nie chce leżeć sama to kładź na sobie brzuszek do brzuszka. Noś w pionie sporo. Moja położna opowiadała o jakimś pediatrze, że zawsze komentował problemy brzuszkowe tak: "a jakbyś ty leżał/a ciągle to łatwo byłoby ci się wysrać?". Coś w tym jest [emoji848]Hej dziewczyny,
u nas w pn mała skonczyla 4 tyg i zaczęły się jazdy z brzuchem...wyje i wyje bo placzem tegonie mozna nazwac. Podaje infacol ale nie widze efektów, najchetniej na rączkach by siedziała non stop. Wczoraj to tak wyła ze masakra od 19:00 do 21:00, zdecydowalam sie podac 30 ml mm bo nawet nie mialam jak odciagnac majac ja non stopna rekach a cyca nie chyci i podczas jedzenia nagle tak jej zaczelo jezdzic po zoladku ze szok, zrobila tez kupe wielką i dopiero zasnela. Dzisiaj od rana to samo, ryk po kazdym jedzeniu, zero spania, wieczne kręcenie...ja opadam z sił powoli...
Mały Superman! [emoji7] [emoji95]Hej! U nas dziś TOTALNY ODLOT [emoji1] wezwałam wsparcie w postaci mojej mamy i wspólnie poczyniliśmy generalne porządki w moim mieszkaniu. Od razu mi lepiej w czystej chacie! Zamowilam Miłkowi mate edukacyjną bo dzisiaj zauważyłam że zaczyna wyciągać rączki w stronę upragnionych przedmiotów [emoji4] no i fajnie mu na podłodze. Zaraz szykuję mu kąpiel i go z Weroniką wykąpiemy.
Udało mi się kawalera dziś rozbawić i uzyskałam kilka minut pięknego uśmiechu, więc jestem naładowana na jakiś czas [emoji1]Zobacz załącznik 906938Zobacz załącznik 906939
U nas taki "najgorszy" płacz to ułee ułeeMojej się płacz załączył.
Cały dzień nawet nawet było a teraz płacze tak Haa Haa .....potem chwila przerwy i od nowa
Tia
Mój brat też nie a nawet gdyby to przyszedłby do rodzicówPrzy drugim też bez rewelacji jeśli chodzi o upominki, a mój brat jeszcze nas nie odwiedził :/ trochę to przykre.... a mój Szymek zaraz miesiąc skończy kochany jest
U nas królują kocyki...dostała juz chyba ze cztery, piąty był planowany ale dowiedzialam sie o zamiarach i poprosilam o cos innego...pół okolicy mogę zaopatrywać w koce moja mała talibka terrorystka zasnęła....to i ja coś zjadłam i idę bo każda minuta bezcennaPrzy drugim też bez rewelacji jeśli chodzi o upominki, a mój brat jeszcze nas nie odwiedził :/ trochę to przykre.... a mój Szymek zaraz miesiąc skończy kochany jest
Piękne zdjęcia