reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Ja tez sie raczej nie oszczedzam, siadam po turecku i inne dziwadla, ale tego akurat nie wiedzialam, ze nie mozna. Wizyte u gina mam 26, mam nadzieje ze wszystko bedzie ok, chociaz faktycznie wyglada tam troche inaczej niz wczesniej [emoji53]
U mnie też zdecydowanie inaczej niż wcześniej . I jakoś specjalnie zachwycona tym nie jestem . Ja mam gina 15 czyli teraz w poniedziałek i mam nadzieję że wszystko w porządku i jeszcze najlepiej jakby dał zielone światło na uprawianie seksu :)

reklama
Też, ale nie bez znaczenia jest też sposób porodu, jego przebieg, wielkość dziecka no i sam połóg - czyli to, jak o siebie dbamy. Boję się bardzo co powie gin, bo na moje laickie oko wygląda to bardzo źle, ale mam nadzieję, że to tylko dlatego, że nie wiem jak to jest NA PRAWDE ZLE. Z tym ze gorzej to już tylko wynicowanie pochwy może wyglądać.
Dobra, panikuję. Poczekam co powie lekarz.
nie ma co się nakręcać może wcale nie jest tak źle jak myślisz - tego Ci życzę . Lekarz na pewno Cię zbada i powie co o tym sądzi . Nie martw się na zapas , może akurat wystarczą tylko ćwiczenia i wszystko wróci do normy :)

No co wy, dziewczyny, spicie?! Ten gosc ewidentnie nie ma zamiaru, mi sie w sumie juz tez odechcialo.
IMG_7298.JPG

Sen jest dla slabych!

Załączniki

• IMG_7298.JPG
    IMG_7298.JPG
    549,6 KB · Wyświetleń: 359
reklama
Do góry