reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Zobacz załącznik 906239 "Dzieki" wczorajszym gosciom mialam dzisiaj szarlotke na II sniadanie. Sama zrobilam w poniedzialek o 23-1 nad ranem. Aha, jablka obral maz. Musze to wyjasnic, bo zobowiazal mnie do raportowania jego wkladu w osiagniecia kulinarne ;)

Właśnie szarlotka to za mną chodzi od porodu [emoji7][emoji7][emoji7]

reklama
My po szczepieniu. Płakała okropnie, aż się cała spociła. Ale już chyba zapomniała i grzeczna jest, odpoczywa sobie. Waży 5300, więc w tydzień przytyła 300g.

Oprócz tego najprawdopodobniej ma na coś alergię, bo ten trądzik jej się przeistoczył i już na trądzik nie wygląda według lekarki. Mamy smarować Medidermem buzię, wyrzucić oliwkę do ciała do śmieci i używać emolientu do kąpieli. Dieta eliminacyjna. Nie wiem, co o tym sądzić. Jak za tydzień nie zejdzie lub się pogorszy to przyjść na wizytę. Martwię się. Ważne, żeby było dobrze i żeby była zdrowa.

Z pozytywnych wiadomości - zdałam egzamin :D

Daliśmy radę na pierwszym spacerku. płakał jak schodzilismy a jak tylko poczuł dworek tak spał.

Załączniki

• Resized_20181010_131044_8159.jpeg
    Resized_20181010_131044_8159.jpeg
    143,4 KB · Wyświetleń: 126
Ja uparcie celebruję imieniny i urodziny zarówno dorosłych jak i dzieci... u moich teściów u dzieci tylko urodziny a u starych imieniny dziwne to dla mnie. Ja w ogóle lubię wszystkie święta i nie koliduje mi zabawa w halloween i następnego dnia groby ;) bo groby to bardzoej dla starych a halloween dla smarków...
U mnie tez dzieci i dorosli imieniny i urodziny, a u tesciow moich tak jak u Twoich, ze tylko dorosli imieniny... a przeciez to dzieci maja wieksza frajde jak jest ich swieto. Bez sensu dla mnie. Jak zaczelam sie spotykac z moim mezem, to od razu wyszukalam mu w kalwndarzu kiedy ma imieniny zeby zaczal obchodzic

My po szczepieniu. Płakała okropnie, aż się cała spociła. Ale już chyba zapomniała i grzeczna jest, odpoczywa sobie. Waży 5300, więc w tydzień przytyła 300g.

Oprócz tego najprawdopodobniej ma na coś alergię, bo ten trądzik jej się przeistoczył i już na trądzik nie wygląda według lekarki. Mamy smarować Medidermem buzię, wyrzucić oliwkę do ciała do śmieci i używać emolientu do kąpieli. Dieta eliminacyjna. Nie wiem, co o tym sądzić. Jak za tydzień nie zejdzie lub się pogorszy to przyjść na wizytę. Martwię się. Ważne, żeby było dobrze i żeby była zdrowa.

No to gratulacje za zdany egzamin [emoji5][emoji5][emoji5][emoji106] biedactwo że płakała na szczepieniu [emoji20] i oby jej nic nie było, ja używam Oillan med+ jeżeli chodzi o emoilenty i nam pomogły na tę wysypke co miała na brzuszku i nogach.

Gratulacje !! :) super wiadomość :)

reklama
Dziewczyny podeślijcie linki do stron z chustami do noszenia? bo bym musiała kupić a nie wiem co sie nadaje. są jakieś do 100 zl czy drożej? bo mam psa i muszę z nim spacerować jak maz wróci do pracy a tu raczej malego w chuscie widze:)

Do góry