reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

My po szczepieniu. Płakała okropnie, aż się cała spociła. Ale już chyba zapomniała i grzeczna jest, odpoczywa sobie. Waży 5300, więc w tydzień przytyła 300g.

Oprócz tego najprawdopodobniej ma na coś alergię, bo ten trądzik jej się przeistoczył i już na trądzik nie wygląda według lekarki. Mamy smarować Medidermem buzię, wyrzucić oliwkę do ciała do śmieci i używać emolientu do kąpieli. Dieta eliminacyjna. Nie wiem, co o tym sądzić. Jak za tydzień nie zejdzie lub się pogorszy to przyjść na wizytę. Martwię się. Ważne, żeby było dobrze i żeby była zdrowa.

Z pozytywnych wiadomości - zdałam egzamin :D

Gratulacje !!!

I mam nadzieje Martynce też zejdzie i okaże się, że to nic poważnego. Tu wychodzi, że większość naszych dzieci nakrapianych :)

reklama
@shaggy poszukaj używanej nowej raczej do 100 PLN nie znajdziesz...

@seremida .Gratuluję egzaminu tzn. zdania go ;)

Ja dziś mam dość młody drze się bo się drze... nic mu nie jest. Nie chce też wisieć na cycku tzn. nie żeby więcej niż zawsze... po prostu się drze od 4:45 rano do teraz z przerwami kiedy śpimy - tak oboje razem dziś 2x padłam z nim na cycku i kiedy ma cycka w 80% się nie drze bo potrafi go wypluwać by się drzeć... mam dość...
No ciekawe ciekawe.....

Leżeliśmy z Młodym w sypialni i gdy się ululał to wracamy do salonu i gdzie pies? Nie ma psa... ale się znalazl... zazdrosny dziad mały

IMG_4527.JPG

Załączniki

• IMG_4527.JPG
    IMG_4527.JPG
    453,1 KB · Wyświetleń: 315
reklama
A nie gorąco jej?
Ja swojego do body rozebrałam bo dziś u Nas mega ciepło. Skary zdjęłam bo może mu niewygodnie A I TAK ALBO SIĘ DRZE albo cycka... oczy 5zł i cyc cyc cyc wypluje cyca będzie lee lee lee
No kurcze właśnie w domu u mnie jest a bynajmniej było chłodniej niż na dworze.

Do góry