Ja swojemu też i już 12lat a on co roku zaskoczony tymi imieninamiU mnie tez dzieci i dorosli imieniny i urodziny, a u tesciow moich tak jak u Twoich, ze tylko dorosli imieniny... a przeciez to dzieci maja wieksza frajde jak jest ich swieto. Bez sensu dla mnie. Jak zaczelam sie spotykac z moim mezem, to od razu wyszukalam mu w kalwndarzu kiedy ma imieniny zeby zaczal obchodzic
reklama
@shaggy poszukaj używanej nowej raczej do 100 PLN nie znajdziesz...
@seremida .Gratuluję egzaminu tzn. zdania go
Ja dziś mam dość młody drze się bo się drze... nic mu nie jest. Nie chce też wisieć na cycku tzn. nie żeby więcej niż zawsze... po prostu się drze od 4:45 rano do teraz z przerwami kiedy śpimy - tak oboje razem dziś 2x padłam z nim na cycku i kiedy ma cycka w 80% się nie drze bo potrafi go wypluwać by się drzeć... mam dość...
@seremida .Gratuluję egzaminu tzn. zdania go
Ja dziś mam dość młody drze się bo się drze... nic mu nie jest. Nie chce też wisieć na cycku tzn. nie żeby więcej niż zawsze... po prostu się drze od 4:45 rano do teraz z przerwami kiedy śpimy - tak oboje razem dziś 2x padłam z nim na cycku i kiedy ma cycka w 80% się nie drze bo potrafi go wypluwać by się drzeć... mam dość...
AgulaK82
Fanka BB :)
@shaggy jeżeli tylko trochę to nie, nam też poleciała nawet jak już pępek odpadł, jeżeli czyścisz oktaniseptem to czyść nadal delikatnie patyczkiem w środku [emoji846]dziś przy czyszczeniu pępka poleciała krewka troszke. to bardzo źle???
Angelika89
Odpadl pepek jupi!!!!! Po prawie 6 tyg! )
Nie. Bywa i tak że leci... spirytusek, gencjanka, octicośsept itp. ew. można żeby wysuszyć...dziś przy czyszczeniu pępka poleciała krewka troszke. to bardzo źle???
18grudzien
Najlepsze wiesci zostawiłaś na koniec, suuuper gratulujęMy po szczepieniu. Płakała okropnie, aż się cała spociła. Ale już chyba zapomniała i grzeczna jest, odpoczywa sobie. Waży 5300, więc w tydzień przytyła 300g.
Oprócz tego najprawdopodobniej ma na coś alergię, bo ten trądzik jej się przeistoczył i już na trądzik nie wygląda według lekarki. Mamy smarować Medidermem buzię, wyrzucić oliwkę do ciała do śmieci i używać emolientu do kąpieli. Dieta eliminacyjna. Nie wiem, co o tym sądzić. Jak za tydzień nie zejdzie lub się pogorszy to przyjść na wizytę. Martwię się. Ważne, żeby było dobrze i żeby była zdrowa.
Z pozytywnych wiadomości - zdałam egzamin
A nie gorąco jej?Żeby nie było że moja nie płacze, taki właśnie koncert mi urządza, jest najedzona, pampers suchy a pape drze... Zobacz załącznik 906270Zobacz załącznik 906271
Ja swojego do body rozebrałam bo dziś u Nas mega ciepło. Skary zdjęłam bo może mu niewygodnie A I TAK ALBO SIĘ DRZE albo cycka... oczy 5zł i cyc cyc cyc wypluje cyca będzie lee lee lee
reklama
KINDERBUENOO88
Jak masz make, maslo, jaja i jablka to mozesz miec i szarlotke .
Wszystko mam.. ale nie mam blachy