reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Byłam z młodym się przejść, na zakupach i odebrać ten smoczek o którym pisałam (tutaj popis mojej paranoi - kupiłam smoczek za 3 dychy z nadzieja, że go nigdy nie rozpakuje, ale jesli by się zdarzyło, to mam eko-sreko smoczek, o) i zaczepiła mnie jakaś babcia NAKAZUJĄC ubrać młodemu czapeczkę, bo mu na pewno zimno. Na moje "absolutnie nie, jest za ciepło na czapkę", zamiast się odwalić, zaczęła i drążyć. Skąd w tych kobietach przekonanie, że mogą podejść do obcej osoby i udzielać nieproszonych rad?

Stary pojechał kupić MI mikrofalówkę. Dlaczego mi? Żebym mogła sobie kawę podgrzewać [emoji14]
Mój nienawidzi czapek . Ilekroć mu założę to ryk . Dlatego też mu nie zakładam :)

@wiciowamama Wszystkiego dobrego
Mysmy spacerowaly dzis 4 h...obok bloku robia podjazd i kopara halasowala -co kolo niej ide z mloda to pieknie spi....co odejde in 200m to sie wierci...i tak kursowalam dzis he he

poza tym maz walczy z instalacja uwaga-wanny iumywalki, bo bojler juz wisi od wczoraj inawet wda plynie z kranu :D

chcialabym pomyc co mam do mycia i sprzatniecia wmieszkaniu i posadzki zagruntowac....ale mame moja gardlo boli i z mloda nie posiedzi......:(
a koniec pazdziernika zbliza się nieuchronnie.....coz bedziemy na szybko klamoty przenosic

Ja mam dziś imieniny [emoji14]
Ogarnęłam chałupę. W razie jakby kogoś na odwiedziny naszło to mam ciasto w lodówce. Także kawe i ciastko w czystym mieszkaniu mogę zaoferować [emoji14]
Kupiłam też sobie nowy kubek wielkości wiadra i komplet bielizny nie karmiącej. Tylko prawdziwy push up :rolleyes2:
A co .
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji5][emoji16] A gdzie flaszka? [emoji12][emoji12][emoji12]
Byłam z młodym się przejść, na zakupach i odebrać ten smoczek o którym pisałam (tutaj popis mojej paranoi - kupiłam smoczek za 3 dychy z nadzieja, że go nigdy nie rozpakuje, ale jesli by się zdarzyło, to mam eko-sreko smoczek, o) i zaczepiła mnie jakaś babcia NAKAZUJĄC ubrać młodemu czapeczkę, bo mu na pewno zimno. Na moje "absolutnie nie, jest za ciepło na czapkę", zamiast się odwalić, zaczęła i drążyć. Skąd w tych kobietach przekonanie, że mogą podejść do obcej osoby i udzielać nieproszonych rad?

Stary pojechał kupić MI mikrofalówkę. Dlaczego mi? Żebym mogła sobie kawę podgrzewać [emoji14]
A nie taniej wyszłoby kupić kubek termiczny [emoji12][emoji12][emoji12]
A w ogóle to pogoda świetna, młody wyjątkowo sympatyczny, a mi, jak od 3 tygodni nie używałam wkładek laktacyjnych, tak teraz zaczęły cycki przeciekać :pZobacz załącznik 906205Zobacz załącznik 906211Zobacz załącznik 906212Zobacz załącznik 906213
Jak Wy zawsze fajnie wychodzicie na zdjęciach [emoji5]
Pier..e chińskie g..no opanowalo mi pokój
A co to takiego to chińskie g..no?
Ja uparcie celebruję imieniny i urodziny zarówno dorosłych jak i dzieci... u moich teściów u dzieci tylko urodziny a u starych imieniny dziwne to dla mnie. Ja w ogóle lubię wszystkie święta i nie koliduje mi zabawa w halloween i następnego dnia groby ;) bo groby to bardzoej dla starych a halloween dla smarków...
Ja też uwielbiam wszelkie święta imprezy okolicznościowe itp [emoji5] nawet takie bez okazji też [emoji12][emoji16]

A my zaś z dworu wrócili a było tak cudownie że nawet na dworze cycaliśmy [emoji16] nawet mój cycek kolorów nabrał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_20181010_145406.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_145406.jpg
    IMG_20181010_145406.jpg
    81,5 KB · Wyświetleń: 295
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji5][emoji16] A gdzie flaszka? [emoji12][emoji12][emoji12]A nie taniej wyszłoby kupić kubek termiczny [emoji12][emoji12][emoji12] Jak Wy zawsze fajnie wychodzicie na zdjęciach [emoji5]A co to takiego to chińskie g..no? Ja też uwielbiam wszelkie święta imprezy okolicznościowe itp [emoji5] nawet takie bez okazji też [emoji12][emoji16]

A my zaś z dworu wrócili a było tak cudownie że nawet na dworze cycaliśmy [emoji16] nawet mój cycek kolorów nabrał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 906223
chinskie zukowate alias biedronki

Ja mam dziś imieniny :p
Ogarnęłam chałupę. W razie jakby kogoś na odwiedziny naszło to mam ciasto w lodówce. Także kawe i ciastko w czystym mieszkaniu mogę zaoferować :p
Kupiłam też sobie nowy kubek wielkości wiadra i komplet bielizny nie karmiącej. Tylko prawdziwy push up :rolleyes2:
A co .
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :)
Jakie masz ciasto? ;)

reklama
Do góry