reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Byłam z młodym się przejść, na zakupach i odebrać ten smoczek o którym pisałam (tutaj popis mojej paranoi - kupiłam smoczek za 3 dychy z nadzieja, że go nigdy nie rozpakuje, ale jesli by się zdarzyło, to mam eko-sreko smoczek, o) i zaczepiła mnie jakaś babcia NAKAZUJĄC ubrać młodemu czapeczkę, bo mu na pewno zimno. Na moje "absolutnie nie, jest za ciepło na czapkę", zamiast się odwalić, zaczęła i drążyć. Skąd w tych kobietach przekonanie, że mogą podejść do obcej osoby i udzielać nieproszonych rad?

Stary pojechał kupić MI mikrofalówkę. Dlaczego mi? Żebym mogła sobie kawę podgrzewać [emoji14]
Mój nienawidzi czapek . Ilekroć mu założę to ryk . Dlatego też mu nie zakładam :)

@wiciowamama Wszystkiego dobrego
Mysmy spacerowaly dzis 4 h...obok bloku robia podjazd i kopara halasowala -co kolo niej ide z mloda to pieknie spi....co odejde in 200m to sie wierci...i tak kursowalam dzis he he

poza tym maz walczy z instalacja uwaga-wanny iumywalki, bo bojler juz wisi od wczoraj inawet wda plynie z kranu :D

chcialabym pomyc co mam do mycia i sprzatniecia wmieszkaniu i posadzki zagruntowac....ale mame moja gardlo boli i z mloda nie posiedzi......:(
a koniec pazdziernika zbliza się nieuchronnie.....coz bedziemy na szybko klamoty przenosic

Ja mam dziś imieniny [emoji14]
Ogarnęłam chałupę. W razie jakby kogoś na odwiedziny naszło to mam ciasto w lodówce. Także kawe i ciastko w czystym mieszkaniu mogę zaoferować [emoji14]
Kupiłam też sobie nowy kubek wielkości wiadra i komplet bielizny nie karmiącej. Tylko prawdziwy push up :rolleyes2:
A co .
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji5][emoji16] A gdzie flaszka? [emoji12][emoji12][emoji12]
Byłam z młodym się przejść, na zakupach i odebrać ten smoczek o którym pisałam (tutaj popis mojej paranoi - kupiłam smoczek za 3 dychy z nadzieja, że go nigdy nie rozpakuje, ale jesli by się zdarzyło, to mam eko-sreko smoczek, o) i zaczepiła mnie jakaś babcia NAKAZUJĄC ubrać młodemu czapeczkę, bo mu na pewno zimno. Na moje "absolutnie nie, jest za ciepło na czapkę", zamiast się odwalić, zaczęła i drążyć. Skąd w tych kobietach przekonanie, że mogą podejść do obcej osoby i udzielać nieproszonych rad?

Stary pojechał kupić MI mikrofalówkę. Dlaczego mi? Żebym mogła sobie kawę podgrzewać [emoji14]
A nie taniej wyszłoby kupić kubek termiczny [emoji12][emoji12][emoji12]
A w ogóle to pogoda świetna, młody wyjątkowo sympatyczny, a mi, jak od 3 tygodni nie używałam wkładek laktacyjnych, tak teraz zaczęły cycki przeciekać :pZobacz załącznik 906205Zobacz załącznik 906211Zobacz załącznik 906212Zobacz załącznik 906213
Jak Wy zawsze fajnie wychodzicie na zdjęciach [emoji5]
Pier..e chińskie g..no opanowalo mi pokój
A co to takiego to chińskie g..no?
Ja uparcie celebruję imieniny i urodziny zarówno dorosłych jak i dzieci... u moich teściów u dzieci tylko urodziny a u starych imieniny dziwne to dla mnie. Ja w ogóle lubię wszystkie święta i nie koliduje mi zabawa w halloween i następnego dnia groby ;) bo groby to bardzoej dla starych a halloween dla smarków...
Ja też uwielbiam wszelkie święta imprezy okolicznościowe itp [emoji5] nawet takie bez okazji też [emoji12][emoji16]

A my zaś z dworu wrócili a było tak cudownie że nawet na dworze cycaliśmy [emoji16] nawet mój cycek kolorów nabrał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_20181010_145406.jpg

Załączniki

• IMG_20181010_145406.jpg
    IMG_20181010_145406.jpg
    81,5 KB · Wyświetleń: 298
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin [emoji5][emoji16] A gdzie flaszka? [emoji12][emoji12][emoji12]A nie taniej wyszłoby kupić kubek termiczny [emoji12][emoji12][emoji12] Jak Wy zawsze fajnie wychodzicie na zdjęciach [emoji5]A co to takiego to chińskie g..no? Ja też uwielbiam wszelkie święta imprezy okolicznościowe itp [emoji5] nawet takie bez okazji też [emoji12][emoji16]

A my zaś z dworu wrócili a było tak cudownie że nawet na dworze cycaliśmy [emoji16] nawet mój cycek kolorów nabrał [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 906223
chinskie zukowate alias biedronki

Ja mam dziś imieniny :p
Ogarnęłam chałupę. W razie jakby kogoś na odwiedziny naszło to mam ciasto w lodówce. Także kawe i ciastko w czystym mieszkaniu mogę zaoferować :p
Kupiłam też sobie nowy kubek wielkości wiadra i komplet bielizny nie karmiącej. Tylko prawdziwy push up :rolleyes2:
A co .
Wszystkiego najlepszego z okazji imienin :)
Jakie masz ciasto? ;)

reklama
Do góry