reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Obudziłam się go na spiocha aby wyjść na te cudna pogodę i jak się darl pół drogi normalnie! Jak nigdy no taki rozdarty egzemplarz urodziłam to jakaś kara chyba :D już jestem koło domu jest pięknie ale co z tego jak już padam dosłownie stoję w słońcu i korzystam ale zmęczona, śpiąca spragniona itd itd a w domu nie wiem czy się położyć z nim jak się uda czy prasowac i myć podlogi??? Bo pomalutku robią się zaległości.... :hmm:
Odpowiedź zawsze brzmi LEŻEĆ

Mój starszy też tak miał. Trzy dni pod rząd nieraz . Dawałam mu przeciwbólowe na noc bo się skarżył tak na te nogi.
Ale minęło.
Mój brat jak skoczył ze wzrostem to go bolały kości stawy i serce... bo zwiększony dla org. wysiłek... mam nadzieję że skoro mój K. systematycznie rośnie i już jest wysoki to nie będzie miał tego wzrostowego wyrzutu.

reklama
Do góry