Też o niej myślałam i o @KliskaCiekawe co tam u @martabunia, dawno sie chyba nie odzywala
reklama
Odpowiedź zawsze brzmi LEŻEĆObudziłam się go na spiocha aby wyjść na te cudna pogodę i jak się darl pół drogi normalnie! Jak nigdy no taki rozdarty egzemplarz urodziłam to jakaś kara chyba już jestem koło domu jest pięknie ale co z tego jak już padam dosłownie stoję w słońcu i korzystam ale zmęczona, śpiąca spragniona itd itd a w domu nie wiem czy się położyć z nim jak się uda czy prasowac i myć podlogi??? Bo pomalutku robią się zaległości....
Ale "rośnie"I my na spacerku
W ogóle tam nie ma paneli tylko BIUROWY gumoleon...A konieczna zmiana paneli ??? Nie położyli nowych ? @GoJ
Adell1994
Fanka BB :)
Cześć TytusNawet ja osoba zdecydowana na butelkę przez to pisanie tutaj w kółko o cyckach i karmieniu piersią co jakiś czas się złamie i daje małego do cyca.
I sadzać po jego minie on też jest zadowolony[emoji1360]
Zobacz załącznik 906128
Cudowny jest i widać że mu dobrze
Wreszcie do niego dorósł . myślałam że się nie doczekam jak przyjechaliśmy ze szpitala i kupowałam 50tkiŚwietny pidżames
Mój brat jak skoczył ze wzrostem to go bolały kości stawy i serce... bo zwiększony dla org. wysiłek... mam nadzieję że skoro mój K. systematycznie rośnie i już jest wysoki to nie będzie miał tego wzrostowego wyrzutu.Mój starszy też tak miał. Trzy dni pod rząd nieraz . Dawałam mu przeciwbólowe na noc bo się skarżył tak na te nogi.
Ale minęło.
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
A Ty kiedy robilas? W ktorym tyg?
Wczoraj. 7 równe
reklama
Wszystkiego pomyślnego.Ja mam dziś imieniny
Ogarnęłam chałupę. W razie jakby kogoś na odwiedziny naszło to mam ciasto w lodówce. Także kawe i ciastko w czystym mieszkaniu mogę zaoferować
Kupiłam też sobie nowy kubek wielkości wiadra i komplet bielizny nie karmiącej. Tylko prawdziwy push up
A co .