reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Link do: Wróć Do Figury Sprzed Ciąży- 60 dni – SportsMama za to się zabrałam. I załamałam się swoją kondycją, a raczej jej brakiem. No ale od czegoś trzeba zacząć [emoji14] oprócz tego mam 5 ćwiczeń od fizjo ze względu na moj zepsuty brzuch.

Dziewczyny... Wy Też macie takie wzdęcia? Ja pierdziele, przecież ja zagaduje te rodzinę...
Ja robilam po drugiej ciazy skalpel chodakowskiej i poszlo 16kg w dol :-) :-) ja jeszcze 2 tyg zrobie badania krwi gin i ruszam powoli...waga stanela ale trzesie mnie na.slodkie masakra ciagle wesze po szafach :-)

My dzis z mala idziemy na.pazury jutro fryzjer...czas sie ogarnac

reklama
Dobra dał zrobić pranie, prasowanie, mycie podłóg, spaghetti a teraz pije kawke i jem coś zakazanego no ale dostałam więc co ma się zmarnować!!!?

Załączniki

• DSC_2576.JPG
    DSC_2576.JPG
    1,4 MB · Wyświetleń: 84
U @GoJ Miki obrócił się z pleców na bok poza tym szkoda że nie widziałaś wczorajszej zabawki na parasolu , konstrukcja to mistrzostwo świata :)
U @KINDERBUENOO88 wczoraj było teściowe i Tytus był grzeczny jak aniołek :)
@Bajdelka35 ma ochotę na swojego gina bo bardzo przystojny, ale mąż się przymila śniadaniami :) poza tym to co zawsze wulkan energii z niej .
@StarAnia Miłek ma dzisiaj 6 tygodni ( wygląda na 10 ) i w końcu dał w miarę pospać :)
@seremida ma dzisiaj egzamin i trzymamy za nią kciuki :) .
Mój facet udaje że nie słyszy płaczu dziecka i UWAGA w końcu odpadł pępek :)
Omg jesteś boska w tym! Także ciebie mianuje na dyrektora forum!

reklama
Do góry