reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Przy Werce tak miałam. Nikomu się nie przyznałam [emoji23]

Dziewczyny czy Wy też bardziej ogarniacie, jak nie ma facetów? W dwie godziny ogarnęłam chatę, postawilam pranie, pomylam naczynia, odbebnilam pierwszy trening i zimny prysznic :D wprawdzie spod prysznica wybiegalam do głodnego Miłosza i majtki ubierałam w drodze do dostawki, ale dałam radę :D
Też tak mam.. :) jak jesteśmy same z Zuzą w domu wszystko szybciej nam idzie tzn. Mi ;)
Jak ten mój ma na rano to już o 9-10 mam ogarnięty dom... dziś niestety ma nocke to w.domu.sajgon a ja z Zuza jeszcze śpie

Cześć mamusie.
Leżę z dzieckiem i czytam Was i wypadł mi telefon z rak na dziecko (!!!) dobrze, że chyba go nie zabolało bo się nie obudził :) #problemypierwszegoświata
Haha mi się nie zdarzyło ale mam w głowie tę myśl że będzie wrzask jak telefon z ręki mi wyleci [emoji12]

Dziewczyny czy Wy też bardziej ogarniacie, jak nie ma facetów? W dwie godziny ogarnęłam chatę, postawilam pranie, pomylam naczynia, odbebnilam pierwszy trening i zimny prysznic :D wprawdzie spod prysznica wybiegalam do głodnego Miłosza i majtki ubierałam w drodze do dostawki, ale dałam radę :D
@StarAnia dokładnie też bardziej mam wszystko ogarnięte jak starego w domu nie ma a od piątku tylko po łebkach sprzątam [emoji12][emoji12] [emoji12]

A my w sobotę mieliśmy cycowy armageddon [emoji20] Julka płakała, ja ją do cyca a ona wk.rw, łapała brodawke i za chwilę ją puszczała i kręciła głową w prawo w lewo, to tak w skrócie. W sobotę padłam jak kawka z tego wszystkiego. A wczoraj zrobiliśmy sobie wypad rodzinny na obiad i zakupy... Musiałam zakupić sobie płaszczyk na jesień bo mam tylko zwykłą kurtkę typu soft shell czy jakoś tak się pisze [emoji6] a mąż zrobił mi niespodziankę w postaci ulubionych perfum La vie est belle [emoji16] Któraś też z Was dostała takie [emoji6]do tego jakieś próbki serum i do twarzy i pod oczy, a Julci kupiłam 2 bluzeczki [emoji5]

@seremida trzymam kciuki [emoji110]

@GoJ to siłach z Mikiego że już się przekręcił [emoji123]

A powiedzcie mi czy jak Wasze maluchy śpią to też wydają śmieszne dźwięki, mruczenia a nawet na głos się śmieją bo moja tak od kilku dni tak robi przez sen [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
IMG_20181007_173945.jpg
IMG_20181008_043842.jpg
IMG_20181008_043907.jpg

Załączniki

• IMG_20181007_173945.jpg
    IMG_20181007_173945.jpg
    58 KB · Wyświetleń: 308
  • IMG_20181008_043842.jpg
    IMG_20181008_043842.jpg
    65,3 KB · Wyświetleń: 299
  • IMG_20181008_043907.jpg
    IMG_20181008_043907.jpg
    59,6 KB · Wyświetleń: 301

Zdecydowanie ja juz pralka wstawiona.obiad zakupy gotowe. Jaki trening zrobilas

Nina dzis od 1 do4.30 nie spala bo po co...tak rano odsypiala. Mam.nadzieje ze to jednorazowe bo ledwo widze...

Tak to jest. Ja specjalnie tak robię żeby mieć mniej roboty jak jest. Wole wypić kawę niż sprzątać wtedy. Ale ogólnie jak się nikt nie peleta to łatwiej robota idzie

reklama
Do góry