Za to poranek kiepski ale mam jeszcze zapas coerpliwości po wieczorze i nocySam z siebie i to jeszcze w łóżeczku ?
No no Miki zrobił mamie fajną noc
reklama
Dokładnie. On nie ma tego tak bardzo jak miał Kacper ale wolę skontrolować.Źrenica jak zachodzi na dolną powiekę trochę to właśnie to zachodzące słońce .
Trzeba wtedy kontrolować bo to coś z ciśnieniem może być w obrębie czaszki. Choć nie musi wcale. No ale neurolog to musi sprawdzić
helenka_22
Fanka BB :)
Dlaczego wszystkoDlaczego co? Dlaczego widać czy dlaczego neurolog?
Adell1994
U nas poranek zaczął się od tak ogromnej kupy że musiałam przebierać całego i myć . Dobrze że miał tylko pajacyk bo nie wiem jak dałabym mu radę zdjąć body .Za to poranek kiepski ale mam jeszcze zapas coerpliwości po wieczorze i nocy
A po wczorajszym tatuś się zajmuje od rana synem . Ja przebrałam, nakarmiłam i siedzę pije sobie herbatkę i jem śniadanko
18grudzien
Mąż pozwolił mi pospać do tetaz.. Więc pije kawę i poczytaj co u was
18grudzien
Dzięki dziękiŁał ale fajnie schudłaś
A tak serio to gratulacje, zazdroszczę wagi niższej niż przed ciążą , super sprawa
Teraz przy niemowlaku waga pewnie jeszcze poleci w dół
18grudzien
Ty chyba wielkiej dupy nie widziałaś.....Ja nie pisze łał, bo zazdroszcze ja i moja wielka dupa [emoji14]
18grudzien
Oni słyszą tylko udają....Nakramiłam młodego ,.przysypiał więc poszłam do toalety . Słyszę na dole że się drze więc idę ale z nadzieją że ojciec go już wziął, a temu nawet powieka nie drgnela . Nie wiem jak można nie słyszeć takiego płaczu będąc z nim w jednym pokoju.
P robił zdjęcie z fleszem [emoji23]Boski
W ogóle fota jak fotomontaż wygląda
Przy cewnikowaniu zawsze jest ryzyko wprowadzenia bakterii do cewki i pęcherza moczowego, więc najorawdopodobniej dlatego masz zapalenie.A i podejrzewam że te cewke mi uszkodzili w szpitalu przy cewnikowaniu....
U mnie to samo. Zahipnotyzowany.Trzeba zamontować w łóżeczku alarm samochodowy
A w ogóle mój jak ogląda tv i ja coś do niego mówię to on autentycznie nie słyszy, faceci nie mają podzielnej uwagi .
Klatka jesy długa na 80cm, szeroka na 50 i wysoka na 100. Szynszyle lubia skakać i musi być wysoka. Dla świnki może być niska, ale pewnie musi być szeroka i długa.A jaką masz klatkę dla Gucia? Chodzi mi o wymiary. Bo on chyba jak świnka morska mniej więcej? A mój syn pragnie świnki tylko klatki mi proponują ogromne...
Może miał ten skok rozwojowy i już się skończył i znowu będzie grzeczny jak aniołekBerek.
Noc spoko. Już wczoraj było spoko... Pospał. Cyc. Pielucha.
Wykąpałam. Nakarmiłam i położyłam do łóżeczka i SZOK bo leżał sobie. Coś tam gadał. Rozglądał się i usnął! SAM Z SIEBIE zasnął!!! I SPAŁ 3H potem cycek. I spanie do 3 rano. Cycek i awantura po 6:00
Nawpierniczał się teraz tak że dwa razy mnie obrzygał...
reklama
18grudzien
InstynktBo oni nie mają takiego przycisku w mózgu ja np. mogę spać jak zabita i nawet wybuch by mnie nie obudził a wystarczy tylko stęknięcie, kaszlnięcie czy cokolwiek któregokolwiek z dzieci i oczy 5 zł a słuch jak u psa...