reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Dlaczego wszystko
No nie wiem może u Nas to genetycznie. Nie zawsze ten efekt ma związek z nieprawidłowościami w mózgu ale jako że Kacper to miał i ma UU to chcę sprawdzić u neurologa czy z Mikim okej. Neurolog ew. zleci USG przezciemiączkowe no chyba że pediatra na kontroli stwierdzi że wyolbrzymiam. Ale pod takimi względami jestem przez doświadczenie nadwrażliwa i wyczulona.

reklama
Berek.
Noc spoko. Już wczoraj było spoko... Pospał. Cyc. Pielucha.
Wykąpałam. Nakarmiłam i położyłam do łóżeczka i SZOK bo leżał sobie. Coś tam gadał. Rozglądał się i usnął! SAM Z SIEBIE zasnął!!! I SPAŁ 3H potem cycek. I spanie do 3 rano. Cycek i awantura po 6:00
Nawpierniczał się teraz tak że dwa razy mnie obrzygał...
I was już postępy a u nas dopiero się zacznie ten skok rozwojowy bo za dwa dni trzy tygodnie kończy

P robił zdjęcie z fleszem [emoji23]Przy cewnikowaniu zawsze jest ryzyko wprowadzenia bakterii do cewki i pęcherza moczowego, więc najorawdopodobniej dlatego masz zapalenie.U mnie to samo. Zahipnotyzowany.Klatka jesy długa na 80cm, szeroka na 50 i wysoka na 100. Szynszyle lubia skakać i musi być wysoka. Dla świnki może być niska, ale pewnie musi być szeroka i długa.Może miał ten skok rozwojowy i już się skończył i znowu będzie grzeczny jak aniołek :)
No właśnie one te klatki są niskie ale wielkie (szerokie i długie) my śeibiaka w klatce w sumie trzymać za specjalnie nie chcemy bardziej na wolności i wydaje mi się taki gabaryt zbyt wielki...

Też pomyślałam że to na zakończenie skoku zrobił mi teksańską masakrę piłą mechaniczną...

No dostałam śniadanie do łóżka i dzieciom też zrobił jeść hmmm ale seksu nie dostanie jeszcze bo mi ciągłe coś tam dolega...... Dziś ma być pięknie musimy zaliczyć spacer.... Miłego dnia

reklama
Do góry