No nie wiem może u Nas to genetycznie. Nie zawsze ten efekt ma związek z nieprawidłowościami w mózgu ale jako że Kacper to miał i ma UU to chcę sprawdzić u neurologa czy z Mikim okej. Neurolog ew. zleci USG przezciemiączkowe no chyba że pediatra na kontroli stwierdzi że wyolbrzymiam. Ale pod takimi względami jestem przez doświadczenie nadwrażliwa i wyczulona.Dlaczego wszystko
reklama
18grudzien
Fanka BB :)
I was już postępy a u nas dopiero się zacznie ten skok rozwojowy bo za dwa dni trzy tygodnie kończyBerek.
Noc spoko. Już wczoraj było spoko... Pospał. Cyc. Pielucha.
Wykąpałam. Nakarmiłam i położyłam do łóżeczka i SZOK bo leżał sobie. Coś tam gadał. Rozglądał się i usnął! SAM Z SIEBIE zasnął!!! I SPAŁ 3H potem cycek. I spanie do 3 rano. Cycek i awantura po 6:00
Nawpierniczał się teraz tak że dwa razy mnie obrzygał...
No właśnie one te klatki są niskie ale wielkie (szerokie i długie) my śeibiaka w klatce w sumie trzymać za specjalnie nie chcemy bardziej na wolności i wydaje mi się taki gabaryt zbyt wielki...P robił zdjęcie z fleszem [emoji23]Przy cewnikowaniu zawsze jest ryzyko wprowadzenia bakterii do cewki i pęcherza moczowego, więc najorawdopodobniej dlatego masz zapalenie.U mnie to samo. Zahipnotyzowany.Klatka jesy długa na 80cm, szeroka na 50 i wysoka na 100. Szynszyle lubia skakać i musi być wysoka. Dla świnki może być niska, ale pewnie musi być szeroka i długa.Może miał ten skok rozwojowy i już się skończył i znowu będzie grzeczny jak aniołek
Też pomyślałam że to na zakończenie skoku zrobił mi teksańską masakrę piłą mechaniczną...
Już Ci współczujęI was już postępy a u nas dopiero się zacznie ten skok rozwojowy bo za dwa dni trzy tygodnie kończy
18grudzien
No dostałam śniadanie do łóżka i dzieciom też zrobił jeść hmmm ale seksu nie dostanie jeszcze bo mi ciągłe coś tam dolega...... Dziś ma być pięknie musimy zaliczyć spacer.... Miłego dnia
Aniabrz
My wczoraj skonczylismy 4 tyg i od pt w zasadzie jest przylepa jak nie na rekach albo pezy cycku to ryk .Już Ci współczuję
Ile ten skok rozwojowy trwa??
Ja myślałam że on altruistycznie a on swoje ma za uszamiNo dostałam śniadanie do łóżka i dzieciom też zrobił jeść hmmm ale seksu nie dostanie jeszcze bo mi ciągłe coś tam dolega...... Dziś ma być pięknie musimy zaliczyć spacer.... Miłego dnia
Tydzień i to najkrótszy skok i najbardziej łagodnie dziecko go przechodziMy wczoraj skonczylismy 4 tyg i od pt w zasadzie jest przylepa jak nie na rekach albo pezy cycku to ryk .
Ile ten skok rozwojowy trwa??
helenka_22
My mamy 5 tygodni i 4 dni hi hi
Właśnie księżniczka wietrzy 4 litery....
Właśnie księżniczka wietrzy 4 litery....
reklama
Adell1994
Tak też właśnie podejrzewamOni słyszą tylko udają....