Fajna sprawa tzn. pierwszy raz widzę takie cudo ale kupię na próbę bo to kurczę chyba też ułatwia naukę picia pomijając etap niekapków czy słomek??Przechyla się tak, żeby jęzorem zbierało. Wtedy nie ma szans na zachłyśnięcie
reklama
A jaką masz klatkę dla Gucia? Chodzi mi o wymiary. Bo on chyba jak świnka morska mniej więcej? A mój syn pragnie świnki tylko klatki mi proponują ogromne...Na dobranoc [emoji8] Gucio chciał też skorzystać i się pobujać [emoji23] Zobacz załącznik 905112
Bo to są te chińskie żuki paskudne. Nasze biedronki to choć pożytek a to bleee. Aż strach po zimie okna otwierać bo tego miliony się sypią... aż mi ciarki chodzą. Nienawidzę owadów.Nienawidze biedronek. Przez to cieplo mamy plage!! Wlaza do domu na potege, a ja sie ich brzydze jak malo ktorych robali [emoji24] ratunku!
Kaszel od ulewania to norma mój M. ma tak samo a oglądało go 5 lekarzy.My już po pierwszej pobudce i po cycaniu . Mały kręci się w łóżeczku, czekam aż zaśnie o też idę spać.
Mały coś mi kaszle, nie wiem czy tak się oczyszcza po tym ulewaniu noskiem czy coś mu się dzieje . Jutro u nas pediatra od 8 do 10 także podjadę niech go przebada dla mojego spokoju . Ciągle się boję że jemu coś się będzie działo a ja to przegapię .
Jaką bo ja tego g..wna mam zatrzęsienie i wszystko do lodówki muszę chować...O kurczę , może jakaś sklepowa trutka ? Powinno być na biedronki . Byle nic w sprayu bo nie wiadomo na ile takie rozpylone może być niebezpieczne dla malucha .
Czytałam że nie lubią one zapachu mentolu i kamfory to może jakoś tak trzeba próbować .
U nas pełno muszek owocówek ale zrobiłam wczoraj zgodnie z instrukcją z Internetu pułapkę i o dziwo działa
Już wczoraj się ogarnął. Wyśmiał mnie i chyba zaspokoił swoje sadystyczne popędyJuż dziś nowy dzień...
Bardzo możliwe...A i podejrzewam że te cewke mi uszkodzili w szpitalu przy cewnikowaniu....
Bo najpierw musiałabyś odespać 6 tygodni żeby 2h cię regenerowały...A ja melduję aż 2 godziny snu! Tyle wygrać! Tylko dlaczego mnie dalej boli głowa?
Bo oni nie mają takiego przycisku w mózgu ja np. mogę spać jak zabita i nawet wybuch by mnie nie obudził a wystarczy tylko stęknięcie, kaszlnięcie czy cokolwiek któregokolwiek z dzieci i oczy 5 zł a słuch jak u psa...Nakramiłam młodego ,.przysypiał więc poszłam do toalety . Słyszę na dole że się drze więc idę ale z nadzieją że ojciec go już wziął, a temu nawet powieka nie drgnela . Nie wiem jak można nie słyszeć takiego płaczu będąc z nim w jednym pokoju.
reklama
Dokładnie. Mam trzech świadomych facetów i zafiksowani na jednym nie ogarniają .tego co obok się dzieje. My natomiast możemy jednocześnie prasować, oglądać serial, opanowywać kłótnię dzieci i planować obiad na następny dzień...Trzeba zamontować w łóżeczku alarm samochodowy
A w ogóle mój jak ogląda tv i ja coś do niego mówię to on autentycznie nie słyszy, faceci nie mają podzielnej uwagi .
Może dlatego podczas seksu jesteśmy w stanie rozmyślać co trzeba zrobić jutro