reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nienawidze biedronek. Przez to cieplo mamy plage!! Wlaza do domu na potege, a ja sie ich brzydze jak malo ktorych robali [emoji24] ratunku!
Bo to są te chińskie żuki paskudne. Nasze biedronki to choć pożytek a to bleee. Aż strach po zimie okna otwierać bo tego miliony się sypią... aż mi ciarki chodzą. Nienawidzę owadów.

My już po pierwszej pobudce i po cycaniu . Mały kręci się w łóżeczku, czekam aż zaśnie o też idę spać.
Mały coś mi kaszle, nie wiem czy tak się oczyszcza po tym ulewaniu noskiem czy coś mu się dzieje . Jutro u nas pediatra od 8 do 10 także podjadę niech go przebada dla mojego spokoju . Ciągle się boję że jemu coś się będzie działo a ja to przegapię .
Kaszel od ulewania to norma mój M. ma tak samo a oglądało go 5 lekarzy.

O kurczę , może jakaś sklepowa trutka ? Powinno być na biedronki . Byle nic w sprayu bo nie wiadomo na ile takie rozpylone może być niebezpieczne dla malucha .
Czytałam że nie lubią one zapachu mentolu i kamfory to może jakoś tak trzeba próbować .

U nas pełno muszek owocówek ale zrobiłam wczoraj zgodnie z instrukcją z Internetu pułapkę i o dziwo działa :)
Jaką bo ja tego g..wna mam zatrzęsienie i wszystko do lodówki muszę chować...

Nakramiłam młodego ,.przysypiał więc poszłam do toalety . Słyszę na dole że się drze więc idę ale z nadzieją że ojciec go już wziął, a temu nawet powieka nie drgnela . Nie wiem jak można nie słyszeć takiego płaczu będąc z nim w jednym pokoju.
Bo oni nie mają takiego przycisku w mózgu ja np. mogę spać jak zabita i nawet wybuch by mnie nie obudził a wystarczy tylko stęknięcie, kaszlnięcie czy cokolwiek któregokolwiek z dzieci i oczy 5 zł a słuch jak u psa...

reklama
Trzeba zamontować w łóżeczku alarm samochodowy :D
A w ogóle mój jak ogląda tv i ja coś do niego mówię to on autentycznie nie słyszy, faceci nie mają podzielnej uwagi .
Dokładnie. Mam trzech świadomych facetów i zafiksowani na jednym nie ogarniają .tego co obok się dzieje. My natomiast możemy jednocześnie prasować, oglądać serial, opanowywać kłótnię dzieci i planować obiad na następny dzień...
Może dlatego podczas seksu jesteśmy w stanie rozmyślać co trzeba zrobić jutro ;)

Do góry