reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Nienawidze biedronek. Przez to cieplo mamy plage!! Wlaza do domu na potege, a ja sie ich brzydze jak malo ktorych robali [emoji24] ratunku!
Bo to są te chińskie żuki paskudne. Nasze biedronki to choć pożytek a to bleee. Aż strach po zimie okna otwierać bo tego miliony się sypią... aż mi ciarki chodzą. Nienawidzę owadów.

My już po pierwszej pobudce i po cycaniu . Mały kręci się w łóżeczku, czekam aż zaśnie o też idę spać.
Mały coś mi kaszle, nie wiem czy tak się oczyszcza po tym ulewaniu noskiem czy coś mu się dzieje . Jutro u nas pediatra od 8 do 10 także podjadę niech go przebada dla mojego spokoju . Ciągle się boję że jemu coś się będzie działo a ja to przegapię .
Kaszel od ulewania to norma mój M. ma tak samo a oglądało go 5 lekarzy.

O kurczę , może jakaś sklepowa trutka ? Powinno być na biedronki . Byle nic w sprayu bo nie wiadomo na ile takie rozpylone może być niebezpieczne dla malucha .
Czytałam że nie lubią one zapachu mentolu i kamfory to może jakoś tak trzeba próbować .

U nas pełno muszek owocówek ale zrobiłam wczoraj zgodnie z instrukcją z Internetu pułapkę i o dziwo działa :)
Jaką bo ja tego g..wna mam zatrzęsienie i wszystko do lodówki muszę chować...

Nakramiłam młodego ,.przysypiał więc poszłam do toalety . Słyszę na dole że się drze więc idę ale z nadzieją że ojciec go już wziął, a temu nawet powieka nie drgnela . Nie wiem jak można nie słyszeć takiego płaczu będąc z nim w jednym pokoju.
Bo oni nie mają takiego przycisku w mózgu ja np. mogę spać jak zabita i nawet wybuch by mnie nie obudził a wystarczy tylko stęknięcie, kaszlnięcie czy cokolwiek któregokolwiek z dzieci i oczy 5 zł a słuch jak u psa...

reklama
Trzeba zamontować w łóżeczku alarm samochodowy :D
A w ogóle mój jak ogląda tv i ja coś do niego mówię to on autentycznie nie słyszy, faceci nie mają podzielnej uwagi .
Dokładnie. Mam trzech świadomych facetów i zafiksowani na jednym nie ogarniają .tego co obok się dzieje. My natomiast możemy jednocześnie prasować, oglądać serial, opanowywać kłótnię dzieci i planować obiad na następny dzień...
Może dlatego podczas seksu jesteśmy w stanie rozmyślać co trzeba zrobić jutro ;)

Do góry