reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Berek.
Noc spoko. Już wczoraj było spoko... Pospał. Cyc. Pielucha.
Wykąpałam. Nakarmiłam i położyłam do łóżeczka i SZOK bo leżał sobie. Coś tam gadał. Rozglądał się i usnął! SAM Z SIEBIE zasnął!!! I SPAŁ 3H potem cycek. I spanie do 3 rano. Cycek i awantura po 6:00
Nawpierniczał się teraz tak że dwa razy mnie obrzygał...

reklama
20181007_072806.jpg
20181007_072814.jpg

Miki też się wita. 6 tygodni mamy skończone.

Załączniki

• 20181007_072806.jpg
    20181007_072806.jpg
    492 KB · Wyświetleń: 317
  • 20181007_072814.jpg
    20181007_072814.jpg
    616,3 KB · Wyświetleń: 322
Tak :) Werka nigdy nie używała niekapkow. W domu doidy, a na wyjścia zwykła woda źródlana z dziubkiem i tyle :)

Dzień dobry!
Jaka jestem wyspana! Głowa mnie nie boli! 5 godzin snu zaliczyłam [emoji7] w sensie lacznie, nie że pod rząd, aż tak dobrze nie jest ;p
A nad ranem giga, cudny, długi i wesoły uśmiech od mojego mężczyzny (to nic, że pół minuty później się porzygal).
Zobacz załącznik 905123
Jakie ma świetne body :)
Tak słodko wygląda :)

Berek.
Noc spoko. Już wczoraj było spoko... Pospał. Cyc. Pielucha.
Wykąpałam. Nakarmiłam i położyłam do łóżeczka i SZOK bo leżał sobie. Coś tam gadał. Rozglądał się i usnął! SAM Z SIEBIE zasnął!!! I SPAŁ 3H potem cycek. I spanie do 3 rano. Cycek i awantura po 6:00
Nawpierniczał się teraz tak że dwa razy mnie obrzygał...
Sam z siebie i to jeszcze w łóżeczku ? :)
No no Miki zrobił mamie fajną noc ;)

Dokładnie. Mam trzech świadomych facetów i zafiksowani na jednym nie ogarniają .tego co obok się dzieje. My natomiast możemy jednocześnie prasować, oglądać serial, opanowywać kłótnię dzieci i planować obiad na następny dzień...
Może dlatego podczas seksu jesteśmy w stanie rozmyślać co trzeba zrobić jutro ;)
Dokładnie . Facet jak się skupi na jednym to świata nie ogarnia :) za to kobieta wielozadaniowa , ja jak robię obiad to wszystko na raz, na dwa lub trzy palniki . Mój jak ma ogarnąć więcej niż jeden garnek na raz to już nie wie co ma robić :p

Do mnie wczoraj się uśmiechnęła kluska.
Ja jej tam nad głową pierdoły nynałam a ona dwa takie nieśmiałe uśmiechy.
Mniej lub bardziej świadome ale jednak oczy mnie zaszczypały ;) ze wzruszu

Moj to dziecko szczescia, jesli nie dokucza mu brzuszek, to usmiecha sie prawie caly czas. Wiem, ze to na razie grymas a nie swiadome usmiechanie sie, ale cudownie sie patrzy jak gadasz bzdety a on uwaznie slucha i odpowiada usmiechem [emoji5]

reklama
Do góry