reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Berek.
Noc spoko. Już wczoraj było spoko... Pospał. Cyc. Pielucha.
Wykąpałam. Nakarmiłam i położyłam do łóżeczka i SZOK bo leżał sobie. Coś tam gadał. Rozglądał się i usnął! SAM Z SIEBIE zasnął!!! I SPAŁ 3H potem cycek. I spanie do 3 rano. Cycek i awantura po 6:00
Nawpierniczał się teraz tak że dwa razy mnie obrzygał...

reklama
20181007_072806.jpg
20181007_072814.jpg

Miki też się wita. 6 tygodni mamy skończone.

Załączniki

• 20181007_072806.jpg
    20181007_072806.jpg
    492 KB · Wyświetleń: 319
  • 20181007_072814.jpg
    20181007_072814.jpg
    616,3 KB · Wyświetleń: 324
Tak :) Werka nigdy nie używała niekapkow. W domu doidy, a na wyjścia zwykła woda źródlana z dziubkiem i tyle :)

Dzień dobry!
Jaka jestem wyspana! Głowa mnie nie boli! 5 godzin snu zaliczyłam [emoji7] w sensie lacznie, nie że pod rząd, aż tak dobrze nie jest ;p
A nad ranem giga, cudny, długi i wesoły uśmiech od mojego mężczyzny (to nic, że pół minuty później się porzygal).
Zobacz załącznik 905123
Jakie ma świetne body :)
Tak słodko wygląda :)

Berek.
Noc spoko. Już wczoraj było spoko... Pospał. Cyc. Pielucha.
Wykąpałam. Nakarmiłam i położyłam do łóżeczka i SZOK bo leżał sobie. Coś tam gadał. Rozglądał się i usnął! SAM Z SIEBIE zasnął!!! I SPAŁ 3H potem cycek. I spanie do 3 rano. Cycek i awantura po 6:00
Nawpierniczał się teraz tak że dwa razy mnie obrzygał...
Sam z siebie i to jeszcze w łóżeczku ? :)
No no Miki zrobił mamie fajną noc ;)

Dokładnie. Mam trzech świadomych facetów i zafiksowani na jednym nie ogarniają .tego co obok się dzieje. My natomiast możemy jednocześnie prasować, oglądać serial, opanowywać kłótnię dzieci i planować obiad na następny dzień...
Może dlatego podczas seksu jesteśmy w stanie rozmyślać co trzeba zrobić jutro ;)
Dokładnie . Facet jak się skupi na jednym to świata nie ogarnia :) za to kobieta wielozadaniowa , ja jak robię obiad to wszystko na raz, na dwa lub trzy palniki . Mój jak ma ogarnąć więcej niż jeden garnek na raz to już nie wie co ma robić :p

Do mnie wczoraj się uśmiechnęła kluska.
Ja jej tam nad głową pierdoły nynałam a ona dwa takie nieśmiałe uśmiechy.
Mniej lub bardziej świadome ale jednak oczy mnie zaszczypały ;) ze wzruszu

Moj to dziecko szczescia, jesli nie dokucza mu brzuszek, to usmiecha sie prawie caly czas. Wiem, ze to na razie grymas a nie swiadome usmiechanie sie, ale cudownie sie patrzy jak gadasz bzdety a on uwaznie slucha i odpowiada usmiechem [emoji5]

reklama
Do góry