reklama
A gdzie on tam wlazłU nas z rana przytulasy.. Zobacz załącznik 904862 Zobacz załącznik 904864
Adell1994
Fanka BB :)
To nie wątpię że jest wykończony i fizycznie i psychicznie bo pewnie chciałby być przy was a tutaj taka sytuacja .Był dosłownie po dniu czy dwa
Specjalnie zostawiliśmy jego urlop na po porodzie.... Poprzedni zrezygnował i poleciał do Szkocji i zanim ktoś nadający się przyszedł to już październik.....a zanim się nauczy żeby samemu 2tyg być....
helenka_22
Adell1994To nie wątpię że jest wykończony i fizycznie i psychicznie bo pewnie chciałby być przy was a tutaj taka sytuacja .
Mam dość psychicznie jest taki rozhuśtany emocjonalnie że nie wiem czy reagować czy czekać aż się uspokoi....
Tak. Będę miała więcej uprawnień i będę mogła się tytułować "specjalistką". No i podwyżka z tego powodu na mnie będzie czekać jak wrócęA co to za egzamin? Jak go zdasz to będziesz miała więcej uprawnień? Czy jak? Ja dopiero urodzilam a myślę że mogłabym iść do jakiejś pracy...... Ale narazie to ja sobie mogę, moje starsze już by sobie poradzili ale teraz gorzej
Ja mam oliwkę z Hipp o olej migdałowy.Czego używacie po kąpieli? oliwki czy jakieś kremy? ja mam oliwke z hipp.
Aniabrz
Zachodzacego słoneczka? Jak zasypia oczy mu uciekaja do gory? O to chodzi? To o czyms swiadczy?No właśnie Mikołaj robi zeza ale napięcie mięśniowe ma ok. Muszę pediatry o to zapytać. Moi wcześniej nie zezowali Kacper miał tylko " efekt zachodzącego słoneczka"
KINDERBUENOO88
U nas z rana przytulasy.. Zobacz załącznik 904862 Zobacz załącznik 904864
Nie ma to jak starszy brat [emoji7]
KINDERBUENOO88
Hello w sobotę
My kolejna trudna noc.. nawet do cyca go przystawilam by się uspokoił ale on toleruje tylko jednego.. i tak się bujaliśmy prawie bez snu do rana.
Dziś przyjeżdzają teście zobaczyć wnuka. Tak narzekałam, że cała ciąże się nie interesowali a tu pierwsze odwiedziny. Zobaczymy jak nam będzie w kupie na tym małym metrażu.
A teraz siedzimy na sesji zdjęciowej. Tytus zaczął już świrować ale fotograf ma do niego cierpliwość
Tutaj kulisy
My kolejna trudna noc.. nawet do cyca go przystawilam by się uspokoił ale on toleruje tylko jednego.. i tak się bujaliśmy prawie bez snu do rana.
Dziś przyjeżdzają teście zobaczyć wnuka. Tak narzekałam, że cała ciąże się nie interesowali a tu pierwsze odwiedziny. Zobaczymy jak nam będzie w kupie na tym małym metrażu.
A teraz siedzimy na sesji zdjęciowej. Tytus zaczął już świrować ale fotograf ma do niego cierpliwość
Tutaj kulisy
Załączniki
reklama
18grudzien
Słodycz ♥Hello w sobotę
Tutaj kulisy
Zobacz załącznik 904899