reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

U nas z rana przytulasy..
20181006_072230.jpg
20181006_071940.jpg

Załączniki

• 20181006_072230.jpg
    20181006_072230.jpg
    1,1 MB · Wyświetleń: 470
  • 20181006_071940.jpg
    20181006_071940.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 462
reklama
Był dosłownie po dniu czy dwa

Specjalnie zostawiliśmy jego urlop na po porodzie.... Poprzedni zrezygnował i poleciał do Szkocji i zanim ktoś nadający się przyszedł to już październik.....a zanim się nauczy żeby samemu 2tyg być....
To nie wątpię że jest wykończony i fizycznie i psychicznie bo pewnie chciałby być przy was a tutaj taka sytuacja .

A co to za egzamin? Jak go zdasz to będziesz miała więcej uprawnień? Czy jak? Ja dopiero urodzilam a myślę że mogłabym iść do jakiejś pracy...... Ale narazie to ja sobie mogę, moje starsze już by sobie poradzili ale teraz gorzej
Tak. Będę miała więcej uprawnień i będę mogła się tytułować "specjalistką". No i podwyżka z tego powodu na mnie będzie czekać jak wrócę :)
Czego używacie po kąpieli? oliwki czy jakieś kremy? ja mam oliwke z hipp.
Ja mam oliwkę z Hipp o olej migdałowy.

Hello w sobotę :)

My kolejna trudna noc.. nawet do cyca go przystawilam by się uspokoił ale on toleruje tylko jednego.. i tak się bujaliśmy prawie bez snu do rana.

Dziś przyjeżdzają teście zobaczyć wnuka. Tak narzekałam, że cała ciąże się nie interesowali a tu pierwsze odwiedziny. Zobaczymy jak nam będzie w kupie na tym małym metrażu.

A teraz siedzimy na sesji zdjęciowej. Tytus zaczął już świrować ale fotograf ma do niego cierpliwość :)

Tutaj kulisy

IMG_4424.JPG

Załączniki

• IMG_4424.JPG
    IMG_4424.JPG
    353,7 KB · Wyświetleń: 389
reklama
Hello w sobotę :)

My kolejna trudna noc.. nawet do cyca go przystawilam by się uspokoił ale on toleruje tylko jednego.. i tak się bujaliśmy prawie bez snu do rana.

Dziś przyjeżdzają teście zobaczyć wnuka. Tak narzekałam, że cała ciąże się nie interesowali a tu pierwsze odwiedziny. Zobaczymy jak nam będzie w kupie na tym małym metrażu.

A teraz siedzimy na sesji zdjęciowej. Tytus zaczął już świrować ale fotograf ma do niego cierpliwość :)

Tutaj kulisy

Zobacz załącznik 904899
Słodycz ♥

Do góry