reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Czy w 5.tyg.połogu moze pojawic sie swieza krew? Juz byly jakies ciemne plamki, a dzisiaj na wkladce pojawila sie swieza krew. Mialyscie tak? Czy to normalne? Nie mam kogo zapytac, bo weekend, dopiero w pn.bede mogla zapytac polozna

reklama
A ja nafochana na męża bo dziecko płacze i nie moge sobie poradzić o taka kara dla niego! Nie ma obiadu nie ma nic a niech się zapyta co jemy to mu papier toaletowy na talerz wyłoże bo byl w sklepie i owy papier tylko kupił i owoce na dekoracje na tego torta i ciastka!!!! Końcówka rosołu dam dla dzieci a ja zaraz ubieram małego i idę na spacer bo łaskawy mąż to nigdzie z nami nie chodzi /jeździ itp kupię sobie bułkę i będę mieć cały świat w dupie!!!!! A mały ewidentnie brzuszek kupy nie mógł zrobić jak wycisnąl to śpi wkoncu......

Może zareaguj, porozmawiaj żeby też nie był z tym sam ;)
Hm... Czy jestem gotowa na długie darcie ryjka???
Chyba nie....
Poczekam jeszcze chwilę
Tak całkiem sam z tym nie jest bo go słucham jak opowiada co w pracy....
Tylko drażni mnie że jak z mieszkaniem to mam sama działać on się nie wtrąca....

A chwilą wolną a on mi przestawia wszystko chce układać panele itp jak jaam ugadane już.....

Hello w sobotę :)

My kolejna trudna noc.. nawet do cyca go przystawilam by się uspokoił ale on toleruje tylko jednego.. i tak się bujaliśmy prawie bez snu do rana.

Dziś przyjeżdzają teście zobaczyć wnuka. Tak narzekałam, że cała ciąże się nie interesowali a tu pierwsze odwiedziny. Zobaczymy jak nam będzie w kupie na tym małym metrażu.

A teraz siedzimy na sesji zdjęciowej. Tytus zaczął już świrować ale fotograf ma do niego cierpliwość :)

Tutaj kulisy

Zobacz załącznik 904899

Cudownie.. będzie pamiątka:)

reklama
Hm... Czy jestem gotowa na długie darcie ryjka???
Chyba nie....
Poczekam jeszcze chwilę
Tak całkiem sam z tym nie jest bo go słucham jak opowiada co w pracy....
Tylko drażni mnie że jak z mieszkaniem to mam sama działać on się nie wtrąca....

A chwilą wolną a on mi przestawia wszystko chce układać panele itp jak jaam ugadane już.....

Może poczekaj trochę. Hormony to zły doradca..

Do góry