Niczego. Czasem masaż z oliwką dla poślizgu na moje dłonie ale generanie 90% kąpieli w samej wodzie i po kąpieli poza maścią cynkową na poranioną póki co dupkę nic...Czego używacie po kąpieli? oliwki czy jakieś kremy? ja mam oliwke z hipp.
reklama
Nie. Jak patrzy to lecą w dół tak że bielma nad tęczówkami widać...Zachodzacego słoneczka? Jak zasypia oczy mu uciekaja do gory? O to chodzi? To o czyms swiadczy?
Ja nie pamiętam dokładnie o co to chodziło ale coś z nerwami i mózgiem...Zachodzacego słoneczka? Jak zasypia oczy mu uciekaja do gory? O to chodzi? To o czyms swiadczy?
ja używam kosmetyków Penaten na mojej kluseczce się sprawdziły 19 lat temu , to teraz na księżniczce stosujeCzego używacie po kąpieli? oliwki czy jakieś kremy? ja mam oliwke z hipp.
RooibosGirl
Fanka BB :)
Poczytuje Was jak karmię, ale jedną ręką ciężko się pisze to tak nie za bardzo daje radę. Okazało się że u mnie karmienie piersią jest możliwe tylko przez nakładki takie głupie mam brodawki, że mała nie umie ich chwycić ale spodziewałam się tego. Jasne, miałam nadzieję, że może jednak będzie ok, ale nic z tego. Dobrze że po urodzeniu jakoś złapała później już się nie udało tak ładnie. Buu.. trochę żal ale już miałam przed sobą wizję ciągłego odciągania laktatorem na zmianę z mm, bo tylko tak potrafiłam ją karmić w pierwszy weekend, więc te nakładka która przyniosła mi położna w poniedziałek była jak zbawienie. Od tamtej pory naturalnie, jedynie w środę był kryzys, może coś zjadłam albo co i mała przeryczala cały wieczór, zmasakrowała stertę pampersów i wymęczyła nas nerwowo... zwłaszcza że przez latanie w tą i we w tę na trasie stacja Przewijak i kanapą w pewnym momencie zgubiłam nakładkę... i kaplica, mała zgłodniała a ja nie mogłam jej nakarmić. Laktator ściągnął ledwie 40 ml, małej to nie starczyło i ostatecznie zasnęła dopiero po mm ktore przygotowałam prawie płacząc nad tym jaka jestem beznadziejna, bo nie umiem czegoś tak prostego jak karmienie piersią.... Potem jak zrobiło się cicho i mała smacznie spała to znalazłam nakładkę... Na drugi dzień przyszła wreszcie paczka z Gemini i już jestem uzbrojona w aż 3 nakładki..
W ogole po tym mm Blancia spała ciurkiem 6 godzin. Ale nie odpoczęłam, bo za bardzo psychicznie wykończył mnie tamten wieczór i te dołujące myśli jakie miałam :/ oby nigdy więcej takiego nastroju ((
Odciąganie, podgrzewanie, mieszanie, zmywanie, sterylizowanie, wstawanie w nocy o wyznaczonych godzinach... Naprawdę bałam się że już będziemy na to skazane Strasznie mnie to złościło, bo malo w tym wszystkim było kontaktu z dzieckiem tyle co ta chwila z butelką myk myk i już wypite...
Nie umiem korzystać z tej kury do karmienia. Zwykle poduszki dekoracyjne z kanapy póki co lepiej zdają egzamin. Ale codziennie daję kurze szansę, może w końcu znajdę sposób na to jak wygodnie z niej korzystać. W ogóle z tą nakładką ciężko znaleźć taką pozycję żeby mała tego nie odklejała. Bo jak ją najdzie to chwyta ją, odkleja i odrzuca. A ja muszę mieć wtedy zajebistą minę...
Dobra, w okolicach pieluchy rozlegl się właśnie niepokojąco soczysty dźwięk. Idę sprawdzić sytuację.
Ps. Ale ja odżyłam po zdjęciu szwów!
RooibosGirl
Mama7
Ja jestem w 4 tyg i ciągle u mnie na zmianę świeżą z brązową..Czy w 5.tyg.połogu moze pojawic sie swieza krew? Juz byly jakies ciemne plamki, a dzisiaj na wkladce pojawila sie swieza krew. Mialyscie tak? Czy to normalne? Nie mam kogo zapytac, bo weekend, dopiero w pn.bede mogla zapytac polozna
I jak kocha dzidzieDopiero teraz widzę jaki ten nasz pies wielkiZobacz załącznik 904947Zobacz załącznik 904948
reklama
To czekam na efekty bo wygląda super...Hello w sobotę
My kolejna trudna noc.. nawet do cyca go przystawilam by się uspokoił ale on toleruje tylko jednego.. i tak się bujaliśmy prawie bez snu do rana.
Dziś przyjeżdzają teście zobaczyć wnuka. Tak narzekałam, że cała ciąże się nie interesowali a tu pierwsze odwiedziny. Zobaczymy jak nam będzie w kupie na tym małym metrażu.
A teraz siedzimy na sesji zdjęciowej. Tytus zaczął już świrować ale fotograf ma do niego cierpliwość
Tutaj kulisy
Zobacz załącznik 904899