Lubię takie wieczorki tylko we dwojeJa też dziś zapałałam chęcią do słodkiego i zjadłam sobie knopersa po obiedzie .
A na kolację pół bułki z nutellą
Ogólnie mam dzisiaj chill bo mama wzięła chłopców do siebie na nockę.
Zostałyśmy z kluską same.
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Moje dziecko ogarnęło, że idę z nim na łatwiznę z tym odkładaniem do łóżeczka i postanowiło to zmienić. Dziś tylko na raczkach, tylko przytulasy bo inaczej krzyk i wkurzanie się.
Każdy dzień przynosi nam coś nowego
Co do słodkiego to też mnie ciągnie. Choć najbardziej do winogrona. Zjadam hurtowo
No i w końcu mogę jeść metkę cebulową- to teraz podstawa mojej diety
Co do słodkiego to też mnie ciągnie. Choć najbardziej do winogrona. Zjadam hurtowo
d_dream
Tez lubię metkę. I cebulowa i tatarska i łososiowa [emoji39]
Lubię tez tatara hahah! Wszystko co związane z mięsem [emoji28]
To jest normalne. Nawet jeśli nie nałyka się powietrza przy jedzeniu.Dziewczyny mam problem... mały po piersi nie odbija i wścieka się jak na ręce to biore. A jak go położę to uleje. Jakieś sugestie co robię źle?
oluchapoducha
A ja przeziębiona i mały zaczął kichać ja nie wiem jak takie maluchy się leczy w razie co....
oluchapoducha
Wiciowa ten aromaciv w żelu? A sól fizjologiczna to do nosa się kropi czy co ? Sory ale nie wiem
Ja winogrona "odstawiłam" bo kiedy zaczęłam je jeść pojawiły się kłopoty z brzuszkiem... teraz myślę że pewnie bez związku z winogronami bo dziś i wczoraj młody po 3 tyg. spokoju cierpi przy kupie i bonach...Moje dziecko ogarnęło, że idę z nim na łatwiznę z tym odkładaniem do łóżeczka i postanowiło to zmienić. Dziś tylko na raczkach, tylko przytulasy bo inaczej krzyk i wkurzanie się.
Ja uwielbiam surowe ryby i ryby w ogóle i mięsożerna też jestem do bólu.Tez lubię metkę. I cebulowa i tatarska i łososiowa [emoji39]
Lubię tez tatara hahah! Wszystko co związane z mięsem [emoji28]
reklama
Kicha to kicha jeszcze nie znaczy że chory.A ja przeziębiona i mały zaczął kichać ja nie wiem jak takie maluchy się leczy w razie co....