reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Widze dzisiaj dosc cicho na nocnym karmieniu [emoji5] u mnie rekord, mlody jadl o 22:30, co prawda potem godzinna awantura przy usypianiu, no ale jemy kolejny raz dopiero teraz [emoji33]

A ja zaniast spac dalej ogladam serial na.netflix...

Wstane po 6 ogarniemy siebie i na zakupy dzis dzieci wracaja ..obiadek zrobie ich ulubiony i pewnie bedziemy nadrabiac zalegle lekcje.

Pada i wieje u nas ...oby sie wypogodzilo troche.

Wczoraj byla polozna Ninka Wazy 4240 przytyla 240gr w 6 dni ...jak na to jak pieknie je to szalu nie ma chyba...

Dziewczyny pomóżcie .
O 2 obudził mnie okropny ból prawej piersi , nie boli cała tylko prawa strona koło pachy i tam jest twarda . Czy to zatkany kanalik ? Zrobiłam ciepłe okłady , aż w końcu poszłam pod prysznic rozmasować . Trochę lepiej ale nadal boli . Co robić ?

reklama
Dziewczyny pomóżcie .
O 2 obudził mnie okropny ból prawej piersi , nie boli cała tylko prawa strona koło pachy i tam jest twarda . Czy to zatkany kanalik ? Zrobiłam ciepłe okłady , aż w końcu poszłam pod prysznic rozmasować . Trochę lepiej ale nadal boli . Co robić ?
Tutaj masz kilka rad, porad, może coś Tobie pomoże Link do: Zatkany kanalik – domowe sposoby

Do góry