reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Może do piersi tatusia? [emoji14] No i patrz jaka jest wiedza lekarzy z zakresu laktacji, skoro takie zalecenia dają :/ nawet nie wiesz ile ja już bzdur słyszałam od pediatrów i nie tylko :/ teraz na patronazowej usłyszałam, że karmić "góra 10 miesięcy, bo potem jest problem z odstawieniem". Od lekarza. No i muszę szukać innego pediatry, bo skoro baba nie potrafi ogarnąć istniejących od 30 lat zalecen, to jak ja mam jej zaufać w sprawie zdrowia własnego dziecka? Ze też "moja" pediatra się zwolniła :(

A jeśli chodzi o te przeżycie, to u dzieci w pewnym momencie wytwarza się umiejętnośc ssania nieefektywnego, dlatego czekam. Szczerze nienawidzę smoczków.

A wiadomo w jakim to momencie ?

reklama
Do mnie przyszła paczka z chustą dla kluski.
Wyprałam.
Kupiłam też na szybko w aptece gruszkę najzwyklejszą do nosa.
Psikałam małej wodą morską i odciągałam to trochę takich żółtych gilów było
Zastanawiam się czy jechać pod wieczór do pediatry. ???????
Nie kaszle. Nie leci jej z noska no ale ma zapchany gdzieś tam na końcu.
Ja bym nie jechała

Dostałam od męża [emoji3]
IMG_20181001_175109.jpg

Załączniki

• IMG_20181001_175109.jpg
    IMG_20181001_175109.jpg
    86,8 KB · Wyświetleń: 400
reklama
Do góry