reklama
Mam trzy psy w domu , Zora ten z fotki to cały czas chce lizać i się bawić z mała ona lubi dzieci, druga cały czas wącha mała i trochę chyba jest zazdrosna bo malutka zajęła jej miejsce w łóżku a trzecia najstarsza pilnuje malutkiej cały czas .. bałam się o ta najstarsza bo ona dzieci nie lubi jest zazdrosna ale ona jest jak jej mamusiaA powiedz mi jak Twój pies zareagował na Małą? Bo widzę go tam w tle
D
Deleted member 178444
Gość
Moja "ukochaną" pediatra kompletnie nie wtrącała się w zywienie mojej córki, za co ja cenie bardzo. Jedynym wyjątkiem było, kiedy córa miała bostonke w wieku 20 miesięcy, która ostro zainfekowala gardło, to zaleciła przez kilka dni podawać tylko pierśNo pewnie miała na mysli ze po 10 mc juz mm trzebs wprowadzac (zalecenie chyba jest do 12 mc zycia kp lub mm, choć who teraz mowi o 2 latach kp). Wiem, ze to jest wkurzające, jak maly mial 5,5 mc to tez mi inna pediatra sugerowala szybko podac gluten i marchewke[emoji5]
18grudzien
Fanka BB :)
Ja też wróciłam ze spaceru ale zimno jest albo ja jeszcze po tym porodzie zmarznietaMy już jesteśmy po godzinnym spacerku, teraz butla,w wibracyjny fotelik ,a ja ogarne dom i później dalej na dwór.. taka fajna pogoda że trzeba jeszcze raz wyjść ...
18grudzien
No ale przede dziecko musi się nauczyć też gryźć i rzuć! Łykac itp ja oczywiste jestem za KP ale przecież kiedyś te dietę trzeba rozszerzyć i zacząć podawac stałe pokarmy....Akurat woda do roku to bardzo sie zgadzam, moj pil tylko wode i cyc do 1,5 roku. Potem w zlobku to już poszly soczki i herbatki. Ale ze nie rozszerzac diete do roku, to juz przesada w inna stronę ☺
18grudzien
O to fajnie, ja mam pediatre trzy razy w tygodniu ale zawsze cośMy dzisiaj pomimo pięknej pogody siedzimy w domu bo mały coś pokasłuje , jak dalej tak będzie to wieczorem jadę z nim do lekarki . U nas i fajna Pani doktor i godziny przyjmowania spoko bo i codziennie od 7 do 14 i wieczorem od 18 do 20 i te wieczorne wizyty to bez zapisów , idzie się i wiadomo że przyjmie . Gabinet otwarty też w sobotę I niedzielę wieczorem . Więc jeśli o to chodzi to jestem bardzo zadowolona.
No wlasnie mowie ze to przesada, diete rozszerza sie po skonczonym 6 mc. Ale do picia najlepiej woda, a nie slodzone soczki i herbatki jak najdłużej.No ale przede dziecko musi się nauczyć też gryźć i rzuć! Łykac itp ja oczywiste jestem za KP ale przecież kiedyś te dietę trzeba rozszerzyć i zacząć podawac stałe pokarmy....
18grudzien
Dobra przyszła kurtka i bluza wszystko za duże!!! Muszę jutro odesłać zanim oddadzą kasę i zamówie druga taka kurtkę ale mniejsza to trochę minie no ale cóż.... Zdążyłan kawę wypić...
Goj dostałas kasę z mops? Jak to jest dostałas całość za wrzesień i wyrównanie za sierpień od urodzenia? Wiem że już pytałam ale nadal nie ogarniam jak to wygląda najlepiej popatrzeć na czymś przykładzie...
Widzę już leżaczki poszły w ruch! Ja jeszcze czekam ale mały coraz więcej z ovzami szerokości otwartymi leży więc myślę za tydzień będę coś kombinować Hehe zobaczymy.....
Mój mąż wraca dziś w nocy i jutro jest z nami tak to ja mogę żyć! Od razu lepiej, panny nie maja nic zadane, więc dziś już tylko lenistwo zaraz nakarmie mojego kochanego i będziemy się przytulać...
Goj dostałas kasę z mops? Jak to jest dostałas całość za wrzesień i wyrównanie za sierpień od urodzenia? Wiem że już pytałam ale nadal nie ogarniam jak to wygląda najlepiej popatrzeć na czymś przykładzie...
Widzę już leżaczki poszły w ruch! Ja jeszcze czekam ale mały coraz więcej z ovzami szerokości otwartymi leży więc myślę za tydzień będę coś kombinować Hehe zobaczymy.....
Mój mąż wraca dziś w nocy i jutro jest z nami tak to ja mogę żyć! Od razu lepiej, panny nie maja nic zadane, więc dziś już tylko lenistwo zaraz nakarmie mojego kochanego i będziemy się przytulać...
18grudzien
No popieram! Woda najlepsza, my wszyscy nauczeni że wodę pijemyNo wlasnie mowie ze to przesada, diete rozszerza sie po skonczonym 6 mc. Ale do picia najlepiej woda, a nie slodzone soczki i herbatki jak najdłużej.
reklama
D
Deleted member 180961
Gość
U mnie wlasnie byla polozna. Maly nie ma kataru, w 5 dni przybral 400 gram, mowi ze to zbyt gwaltownie dlatego charczy, bo jest przepelniony, dodatkowo w domu mamy za goraco bo nasi durni sasiedzi juz chyba na fula kaloryfery puszczaja [emoji85] Mamy duzo wietrzyc, bo jak bedzie sie kisil i go zabiore na spacer to wtedy naprawde sie rozchoruje. Troche mnie tym zmartwila, bo mlody faktycznie dzisiaj jojczy czesto o cycka, to co mam mu zabronic jesc? [emoji85] no ale jest przepelniony, fakt bo ulewa po kazdym karmieniu juz