kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Super mój już mnie wczoraj zaczepial ale mi jeszcze coś tam leci także ma się uspokoic
Ja już mam spokój zreszta gin pozwolił
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super mój już mnie wczoraj zaczepial ale mi jeszcze coś tam leci także ma się uspokoic
bardzo dobrze powiedziałaśJa zaczęłam podawać smoczka, natomiast nie zawsze chce. Bajdelka fajnie że masz pomoc i nie lecisz z małym aby odprowadzić dzieciaki. Moja ,,pomoc,, sobie pojechała i nie odzywa się od tej pory, trochę jej przygadalam (moja mama) i cisza, a tak to dzwoniła codziennie jak byłam w ciąży. Chodzi o to że mój mąż miał urlop z teściowa, tzn. Woził ja codziennie na rehabilitacjie, basen, fryzjer, kosmetyczka, a ja tu z noworodkiem i córka a on ciągle jeździł ja zawozil odbierał, powiedziałam jej żeby dała spokój bo nie po to brał urlop mój mąż. I się obraziła.... zamiast mnie jakoś wesprzeć to sama zachowuje się jak dziecko. No co o tym sądZicie? A mój brat i siostra mają wygodnie że oni nie muszą nic pomagać mamie, bo mój mąż lata w koło niej.
To dobry patent
A napisz kochana jak tam samopoczucie? Lepiej? Czy tylko mnie tak długo trzymało???
Co u innych mam?
Dobrze wyczytałas, kilka dni wiszenia na piersi przed Wami
U Miłosza problem taki, że jego apetyt źle wpływa na jego jelita. Je do porzygu, a po rzyganku je dalej. Przez to brzusio boli i spać nie może. Ale od wczoraj jakby troszke lepiej - zobaczymy. Wolalabym nie
[emoji7][emoji7][emoji7] Cudowna niunia, a jak wysoko główkę trzyma i te piękne oczka [emoji5][emoji7]Zamiast spać to się patrzy już tu i tam.
Ale ten czas zapitala. Wyrosła już z tych najmniejszych tyci pajacyków które nam ratowały dupe w szpitalu.
Jak tak patrzę na te maluchy w wózkach to zazdrość mnie zżera bo sama bym w takim wózku poleżała [emoji23][emoji23][emoji23]Zdjęcie z wczorajszego spacerku dres dres fajny jestZobacz załącznik 903420
Może do piersi tatusia? [emoji14] No i patrz jaka jest wiedza lekarzy z zakresu laktacji, skoro takie zalecenia dają :/ nawet nie wiesz ile ja już bzdur słyszałam od pediatrów i nie tylko :/ teraz na patronazowej usłyszałam, że karmić "góra 10 miesięcy, bo potem jest problem z odstawieniem". Od lekarza. No i muszę szukać innego pediatry, bo skoro baba nie potrafi ogarnąć istniejących od 30 lat zalecen, to jak ja mam jej zaufać w sprawie zdrowia własnego dziecka? Ze też "moja" pediatra się zwolniłaTo u mnie tez w tym pomógł. Te kilka razy kiedy wziął łaskawie. Lekarka mówi dostawiać do pustej piersi - kiedy one będą kurde puste jak z nich ciagle leciiiii ?
Moja też słucha The Cure, M.Mansona, Linkin Park i oczywiście Depeche ModeJuż lepiej choć noc była ciężka, mały marudził- dawałam go do cyca ale nie do końca to dla mnie ale wciąż nie mogę odpuścić ..
Dziś trzymałam małego na rękach i leciała piosenka która sprawiła, że pierwszy raz płakałam z czystej radości i szczęści i miłości. Obce mi uczucie... ale zarazem takie błogie