18grudzien
Fanka BB :)
Haha dobreMoże jak skok minie bo teraz ma w dupie WSZYSTKO szumy bujania śpiewy książeczki sreczki pierdeczki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha dobreMoże jak skok minie bo teraz ma w dupie WSZYSTKO szumy bujania śpiewy książeczki sreczki pierdeczki
Jesssu...Moja matka jest marudna i leniwa ale do Mikiego się rwie aż nadto... każdy jego stęk gdy ja jestem nie pod cycem to ona kuśtyka i go na ręce. Wiecie ja jestem zwolenniczką rączki tulenie itp. ale ku..wa nie na każde pierdnięcie!Kasiaczek moja mama była u mnie tydzień, w niczym mi nie pomogła, jeszcze ja mąż woził i odbierał z zajęć.... ja mówię kurde jak będę prowadzić córkę do przedszkola z rana z tym małym, a ona do mnie no kochana musisz sobie radzić..... więc super, zostajemy sami z mężem od dziś. Starania moja córka też była taka wymagająca, placzliwa, kolki miała straszne, wszystko trwało do 4 miesiąca.... byłam wykończona jak Ty teraz. To minie mu w końcu. Głowa do góry.
Zaraz się wyprowadzisz.....Jesssu...Moja matka jest marudna i leniwa ale do Mikiego się rwie aż nadto... każdy jego stęk gdy ja jestem nie pod cycem to ona kuśtyka i go na ręce. Wiecie ja jestem zwolenniczką rączki tulenie itp. ale ku..wa nie na każde pierdnięcie!
Faktycznie pulpeciki, ale jakie długie włoski [emoji2]Aha macie pulpeta
U mnie tez baby cap pomogl u starszaka, kiedy mial nawrot w wieku 2 lat. 2 mycia i po problemie (i ma dobry sklad). Przed tym mialam Olejuszek i nic, tylko glowa tlusta i smierdzacaNawilżać plus wyczesywać.
A czym to zrobisz to już kwestia tego co ci podejdzie pod rękę
Ja mam kupiony z Baby cap spray na ciemieniuche.
Czeka w razie co
Zazdroszczę wanny, to bym też tak zrobiła [emoji14]Kąpiel moja z przycycem zaliczona. Jestem INIEMAMOCNA kuźwa!Zobacz załącznik 902140
Okej, a jak maja sie skoki do kryzysow laktacyjnych? Rozumiem, ze kryzysy wynikaja ze skokow?Skonczony 4 tydzień czyli w 5 rozpiczetym do 6Zobacz załącznik 902123
Mój by darl ryjka Hehe pozatym ja nie lubię wanny szybki gorący prysznic najlepszyKąpiel moja z przycycem zaliczona. Jestem INIEMAMOCNA kuźwa!Zobacz załącznik 902140
Generalnie tak na prawdę nie istnieje coś takiego jak kryzys laktacyjny. Potocznie nazywa się tak każdy moment w życiu malucha, kiedy ten wisi na cycku bez umiaru i mama może pomyśleć, że nie ma mleka. Podczas skoków dzieci albo wiszą, albo przeciwnie, strzelają cycowego focha.Okej, a jak maja sie skoki do kryzysow laktacyjnych? Rozumiem, ze kryzysy wynikaja ze skokow?
Skad wzielas taki fajny opis? Wkleisz linka?