reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Kasiaczek moja mama była u mnie tydzień, w niczym mi nie pomogła, jeszcze ja mąż woził i odbierał z zajęć.... ja mówię kurde jak będę prowadzić córkę do przedszkola z rana z tym małym, a ona do mnie no kochana musisz sobie radzić..... więc super, zostajemy sami z mężem od dziś. Starania moja córka też była taka wymagająca, placzliwa, kolki miała straszne, wszystko trwało do 4 miesiąca.... byłam wykończona jak Ty teraz. To minie mu w końcu. Głowa do góry.
Jesssu...Moja matka jest marudna i leniwa ale do Mikiego się rwie aż nadto... każdy jego stęk gdy ja jestem nie pod cycem to ona kuśtyka i go na ręce. Wiecie ja jestem zwolenniczką rączki tulenie itp. ale ku..wa nie na każde pierdnięcie!

Jesssu...Moja matka jest marudna i leniwa ale do Mikiego się rwie aż nadto... każdy jego stęk gdy ja jestem nie pod cycem to ona kuśtyka i go na ręce. Wiecie ja jestem zwolenniczką rączki tulenie itp. ale ku..wa nie na każde pierdnięcie!
Zaraz się wyprowadzisz.....

Oglądam wczorajsze nagrania chirurgow....

Nawilżać plus wyczesywać.
A czym to zrobisz to już kwestia tego co ci podejdzie pod rękę
Ja mam kupiony z Baby cap spray na ciemieniuche.
Czeka w razie co
U mnie tez baby cap pomogl u starszaka, kiedy mial nawrot w wieku 2 lat. 2 mycia i po problemie (i ma dobry sklad). Przed tym mialam Olejuszek i nic, tylko glowa tlusta i smierdzaca

Kąpiel moja z przycycem zaliczona. Jestem INIEMAMOCNA kuźwa!
20180927_101324.jpg

Załączniki

• 20180927_101324.jpg
    20180927_101324.jpg
    675,3 KB · Wyświetleń: 337
reklama
Okej, a jak maja sie skoki do kryzysow laktacyjnych? Rozumiem, ze kryzysy wynikaja ze skokow?
Skad wzielas taki fajny opis? Wkleisz linka?
Generalnie tak na prawdę nie istnieje coś takiego jak kryzys laktacyjny. Potocznie nazywa się tak każdy moment w życiu malucha, kiedy ten wisi na cycku bez umiaru i mama może pomyśleć, że nie ma mleka. Podczas skoków dzieci albo wiszą, albo przeciwnie, strzelają cycowego focha.

Aaaaale mnie mój stary dzisiaj wkurza... Aaaaaa!

Do góry