reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ten kryzys to nie mial byc w trzecim tygodniu? A potem 5/6?
Skonczony 4 tydzień czyli w 5 rozpiczetym do 6
Screenshot_2018-09-27-09-44-50.png

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-09-44-50.png
    Screenshot_2018-09-27-09-44-50.png
    55,8 KB · Wyświetleń: 378
reklama
Tutaj kalendarz :)
Ja zupełnie zapomniałam, że u nas już 5 tydzien leci :o
skoki_rozwojowe.jpg

Załączniki

• skoki_rozwojowe.jpg
    skoki_rozwojowe.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 363
U Nas klasyka pierwszego skoku. Nie wiem jak z tamtymi przetrwałam... jestem od 5 rano UZIEMIONA cyc tulenie cyc tulenie pielucha cyc tulenie cyc... nawet zębów jeszcze nie mylam...

Dziewczyny młodemu zaczela się robić ciemieniucha. Werka nie miała - czym to traktować?
U mnie pomogłes jedynie pianka z Mustela! Najlepsza! Nie smarowałam żadnymi oliwkami bo te dziecko i włosy takie tłuste i w ogóle na nie A po piance miękkie i ciemieniucha sama schodzi, namocz włosy nałóż piankę i zostaw na chwilę umyj małego i dopiero splucz....

Kasiaczek moja mama była u mnie tydzień, w niczym mi nie pomogła, jeszcze ja mąż woził i odbierał z zajęć.... ja mówię kurde jak będę prowadzić córkę do przedszkola z rana z tym małym, a ona do mnie no kochana musisz sobie radzić..... więc super, zostajemy sami z mężem od dziś. Starania moja córka też była taka wymagająca, placzliwa, kolki miała straszne, wszystko trwało do 4 miesiąca.... byłam wykończona jak Ty teraz. To minie mu w końcu. Głowa do góry.

U Nas klasyka pierwszego skoku. Nie wiem jak z tamtymi przetrwałam... jestem od 5 rano UZIEMIONA cyc tulenie cyc tulenie pielucha cyc tulenie cyc... nawet zębów jeszcze nie mylam...
No a już taki etap to może leżaczek? Albo karuzela? Lub jakieś dźwięki? Ja w karuzeli mam odgłosy ptaków i szum morza dlatego już wisi nad łóżeczkiem nie widzi ale słyszy

reklama
Do góry