reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

A ten kryzys to nie mial byc w trzecim tygodniu? A potem 5/6?
Skonczony 4 tydzień czyli w 5 rozpiczetym do 6
Screenshot_2018-09-27-09-44-50.png

Załączniki

• Screenshot_2018-09-27-09-44-50.png
    Screenshot_2018-09-27-09-44-50.png
    55,8 KB · Wyświetleń: 382
reklama
Tutaj kalendarz :)
Ja zupełnie zapomniałam, że u nas już 5 tydzien leci :o
skoki_rozwojowe.jpg

Załączniki

• skoki_rozwojowe.jpg
    skoki_rozwojowe.jpg
    38,3 KB · Wyświetleń: 366
U Nas klasyka pierwszego skoku. Nie wiem jak z tamtymi przetrwałam... jestem od 5 rano UZIEMIONA cyc tulenie cyc tulenie pielucha cyc tulenie cyc... nawet zębów jeszcze nie mylam...

Dziewczyny młodemu zaczela się robić ciemieniucha. Werka nie miała - czym to traktować?
U mnie pomogłes jedynie pianka z Mustela! Najlepsza! Nie smarowałam żadnymi oliwkami bo te dziecko i włosy takie tłuste i w ogóle na nie A po piance miękkie i ciemieniucha sama schodzi, namocz włosy nałóż piankę i zostaw na chwilę umyj małego i dopiero splucz....

Kasiaczek moja mama była u mnie tydzień, w niczym mi nie pomogła, jeszcze ja mąż woził i odbierał z zajęć.... ja mówię kurde jak będę prowadzić córkę do przedszkola z rana z tym małym, a ona do mnie no kochana musisz sobie radzić..... więc super, zostajemy sami z mężem od dziś. Starania moja córka też była taka wymagająca, placzliwa, kolki miała straszne, wszystko trwało do 4 miesiąca.... byłam wykończona jak Ty teraz. To minie mu w końcu. Głowa do góry.

U Nas klasyka pierwszego skoku. Nie wiem jak z tamtymi przetrwałam... jestem od 5 rano UZIEMIONA cyc tulenie cyc tulenie pielucha cyc tulenie cyc... nawet zębów jeszcze nie mylam...
No a już taki etap to może leżaczek? Albo karuzela? Lub jakieś dźwięki? Ja w karuzeli mam odgłosy ptaków i szum morza dlatego już wisi nad łóżeczkiem nie widzi ale słyszy

reklama
Do góry