reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Juz nie wiem czy moj maluch jest glodny czy tylko chce spac na raczkach. Jak go odkladam to po 15 min ryk, potem cycanie i zasypia na raczkach. Potem zabawa sie powtarza...
Czy spicie z dziecmi? Ja po drugim karmieniu sie poddaje i zostawiam w lozku. Jak zakwili to dostaje cyca i spimy dalej...i ja i on :) do rana.
Trochę śpimy. Biore na cyca. Zasypiam. On ssie. Jak mu się nudzi zaczyna marudzić żeby go odłożyć to odkładam i dalej śpi u siebie ja u siebie.

reklama
Juz nie wiem czy moj maluch jest glodny czy tylko chce spac na raczkach. Jak go odkladam to po 15 min ryk, potem cycanie i zasypia na raczkach. Potem zabawa sie powtarza...
Czy spicie z dziecmi? Ja po drugim karmieniu sie poddaje i zostawiam w lozku. Jak zakwili to dostaje cyca i spimy dalej...i ja i on :) do rana.
Ja nie śpię z małym :) odkładam za każdym razem do łóżeczka . No chyba że obudzi się koło 7 rano to już leżymy i cycamy się w łóżku :)

Mikołaj był w szoku potem w wannie musiałam mu cyca dać. Nadmienię tylko że jest po 11stej a on drze się jak go nie zatkam cyckiem i jestem ze wszystkim w czarnej dupie. Ubieram się na raty....
Ciekawe kiedy zesram się w gacie..
Patronaż przełożyli nam na jutro na 12.
To tak jak ja;) nadal w pizamie, o prysznicu i myciu zebow moge zapomniec. A zamiast do toalety poszlam zrobic kawe to mam za swoje ;)
Jak on taki glodny to skad bierze material na te wielkie kupska (3 od 7 rano)?!

Ja nie śpię z małym :) odkładam za każdym razem do łóżeczka . No chyba że obudzi się koło 7 rano to już leżymy i cycamy się w łóżku :)
Ja mialam zamiar nie spac...ale jak w srodku nocy zasypaim karmiac go na siedzaco, to juz mniejsze ryzyko w lozku...poza tym ma cudowna wlasciwosc budzenia sie jak tylko przeloze do koszyka. Maz troche kweka, ale wstawac i usypiac na raczkach tez mu sie nie chce...najchetniej dal by mu mm, bo po tym mlody spi jak zabity ponad 3h, a ja nie chce, bo szczegolnie noca mam wiecej pokarmu.

Ech szkoda gadać :/ tulę mocno, trójki bym za nic nie ogarnęła... W ogóle daremna jestem w ogarnianiu ostatnio. Stary mnie wkurza. Mam ochotę mu wybić zeby. Mówię mu, że ledwo zyje, że nie śpię, nie jem, a on "nooo ja też jestem niewyspany, bo też się przebudzam i to już nie jest taki PELNY sen". No jakbym strzeliła przez łeb! Jak i tak nie śpi, to niech zmienia pieluchy i buja - ja się prześpię! GrrrrJa wczoraj ubrałam pierwszy raz, przy 10 stopniach.

Ania jakbyś musiała to byś dała radę. Jak tak dalej pójdzie to w niedługim czasie będę mieszkać gdzieś w Twoich stronach. Mam dość bycia sama ze wszytskim. Ile można. Rok dwa ale nie 10 ... dziś położna dobrze powiedziała. Tylko my matki tak potrafimy dać radę.

reklama
Do góry