Trochę śpimy. Biore na cyca. Zasypiam. On ssie. Jak mu się nudzi zaczyna marudzić żeby go odłożyć to odkładam i dalej śpi u siebie ja u siebie.Juz nie wiem czy moj maluch jest glodny czy tylko chce spac na raczkach. Jak go odkladam to po 15 min ryk, potem cycanie i zasypia na raczkach. Potem zabawa sie powtarza...
Czy spicie z dziecmi? Ja po drugim karmieniu sie poddaje i zostawiam w lozku. Jak zakwili to dostaje cyca i spimy dalej...i ja i on do rana.
reklama
To polecam Ci śpiworki na ramionka. Ciepło w kopyta a nie uciska nic... i nie zsuwa się nie skopujeDużo zdrowia dla Was! [emoji8] I wytrwałości.U nas body na krótki rękaw, skarpety (bo zimno w stopy) i kocyk.Będzie lepiej! Zobaczysz
Chloe.Chloe
Fanka BB :)
Witaj w klubie tygryskaNie rodzę, to zamawiam.. Zobacz załącznik 902148
Adell1994
Ty to jesteś twarda babkaKąpiel moja z przycycem zaliczona. Jestem INIEMAMOCNA kuźwa!Zobacz załącznik 902140
Ze wszystkim sobie dajesz radę
Chloe.Chloe
To tak jak u mnie, tyle ze moj woli spac ze mna (z nami)Trochę śpimy. Biore na cyca. Zasypiam. On ssie. Jak mu się nudzi zaczyna marudzić żeby go odłożyć to odkładam i dalej śpi u siebie ja u siebie.
Adell1994
Ja nie śpię z małym odkładam za każdym razem do łóżeczka . No chyba że obudzi się koło 7 rano to już leżymy i cycamy się w łóżkuJuz nie wiem czy moj maluch jest glodny czy tylko chce spac na raczkach. Jak go odkladam to po 15 min ryk, potem cycanie i zasypia na raczkach. Potem zabawa sie powtarza...
Czy spicie z dziecmi? Ja po drugim karmieniu sie poddaje i zostawiam w lozku. Jak zakwili to dostaje cyca i spimy dalej...i ja i on do rana.
Chloe.Chloe
To tak jak ja nadal w pizamie, o prysznicu i myciu zebow moge zapomniec. A zamiast do toalety poszlam zrobic kawe to mam za swojeMikołaj był w szoku potem w wannie musiałam mu cyca dać. Nadmienię tylko że jest po 11stej a on drze się jak go nie zatkam cyckiem i jestem ze wszystkim w czarnej dupie. Ubieram się na raty....
Ciekawe kiedy zesram się w gacie..
Patronaż przełożyli nam na jutro na 12.
Jak on taki glodny to skad bierze material na te wielkie kupska (3 od 7 rano)?!
Chloe.Chloe
Ja mialam zamiar nie spac...ale jak w srodku nocy zasypaim karmiac go na siedzaco, to juz mniejsze ryzyko w lozku...poza tym ma cudowna wlasciwosc budzenia sie jak tylko przeloze do koszyka. Maz troche kweka, ale wstawac i usypiac na raczkach tez mu sie nie chce...najchetniej dal by mu mm, bo po tym mlody spi jak zabity ponad 3h, a ja nie chce, bo szczegolnie noca mam wiecej pokarmu.Ja nie śpię z małym odkładam za każdym razem do łóżeczka . No chyba że obudzi się koło 7 rano to już leżymy i cycamy się w łóżku
kasiaczek89pl
Ech szkoda gadać :/ tulę mocno, trójki bym za nic nie ogarnęła... W ogóle daremna jestem w ogarnianiu ostatnio. Stary mnie wkurza. Mam ochotę mu wybić zeby. Mówię mu, że ledwo zyje, że nie śpię, nie jem, a on "nooo ja też jestem niewyspany, bo też się przebudzam i to już nie jest taki PELNY sen". No jakbym strzeliła przez łeb! Jak i tak nie śpi, to niech zmienia pieluchy i buja - ja się prześpię! GrrrrJa wczoraj ubrałam pierwszy raz, przy 10 stopniach.
Ania jakbyś musiała to byś dała radę. Jak tak dalej pójdzie to w niedługim czasie będę mieszkać gdzieś w Twoich stronach. Mam dość bycia sama ze wszytskim. Ile można. Rok dwa ale nie 10 ... dziś położna dobrze powiedziała. Tylko my matki tak potrafimy dać radę.
reklama
Chloe.Chloe
@kasiaczek89pl trzymaj sie i mam nadzieje, ze chorobsko szybko odpusci!