reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Dziewczyny,
moja mała skonczyła dzisiaj 2 tygodnie i zauwazylam ze zaczela robic bąbelki ze sliny i ze w ogole wiecej tej slinki jest? Czy Wasze pociechy też tak mają?

Ja tez chetnie oddam troche swojego mleczka [emoji1] mlody przez 4 dni przybral ponad 200g i brakuje mu 10g do masy urodzeniowej, polozna jest z nas dumna [emoji1] moj maly dziczek, niedlugo bede go wozic na taczce [emoji203]

@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, zeby udalo sie bez oksytocyny [emoji1364]powodzenia [emoji8]

A to weekendowe zabawy mamuski [emoji1]

Zobacz załącznik 901354
Zobacz załącznik 901355

Zakochalam sie we wlasnym synu [emoji7]
Śliczny [emoji7]

reklama
Zobacz załącznik 901322Zobacz załącznik 901323Zobacz załącznik 901324taka rodzinka. Za duża żeby się na jednym zmieścić [emoji12]
Piękna z Was rodzinka a córy jakie śliczne [emoji5]
Coś na baby bluesa.

,, Kobiece ciało nosiło w sobie i wydało na świat zycie. Warto więc wszelkie rozstępy i brak jędrności przyjąć z akceptacją i miłością, traktując swoje ciało jako cud. "

Takie cuda od Magdy Karpieni.
Popieram w [emoji817]%
Również popieram w 100% [emoji106]
Ja tez chetnie oddam troche swojego mleczka [emoji1] mlody przez 4 dni przybral ponad 200g i brakuje mu 10g do masy urodzeniowej, polozna jest z nas dumna [emoji1] moj maly dziczek, niedlugo bede go wozic na taczce [emoji203]

@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, zeby udalo sie bez oksytocyny [emoji1364]powodzenia [emoji8]

A to weekendowe zabawy mamuski [emoji1]

Zobacz załącznik 901354
Zobacz załącznik 901355

Zakochalam sie we wlasnym synu [emoji7]
Jejku zaraz ja się zakocham w Twoim synu [emoji23][emoji7] Zaklepuje Twojego syna na mojego zięcia [emoji23][emoji23][emoji23]
@aniach85 powodzenia również dla Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]

A mnie moi chłopcy dziś z równowagi wyprowadzili [emoji35]. Pytałam się ich wczoraj czy mają czysto w pokojach to zapewniali mnie że tak mamusiu tak a gdy wróciłam z młodszym do domu i weszłam do jego pokoju to już nie wytrzymałam i słownictwo ode mnie poleciało... [emoji35]
Starszemu też się oberwało bo w dupie ma segregacje śmieci i wszystko w jeden kubeł wrzucał, plastik, papier i resztki jedzenia, kazałam mu wszystko posegregować. Samowola jak matki w domu nie ma, a szwagierka, bo ich pilnowała gdy leżałam w szpitalu, co mogła zrobić jak sama, ani nie nakrzyczy nawet na nich... Eh... I tak jestem jej wdzięczna, że miała ich pod opieką i nawet w domu mi pranie zrobiła ja dziś tylko poskładałam.

Do góry