D
Deleted member 178444
Gość
Jest w szpitalu, na wywołaniuKinderbueno może łoŻysko się odkleja! Jedź do szpitala!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jest w szpitalu, na wywołaniuKinderbueno może łoŻysko się odkleja! Jedź do szpitala!
Mi w szpitalu położna powiedziała że jak szyjka się rozwiera to może się pojawiać krew. Więc może coś się już u Ciebie dziejeU mnie nic się nie dzieje. Spina mi brzuch ale bóle na lajcie.
Taka krew ciemna ze mnie się ulewa, pewnie przez ten balonik..
Trzymaj sie!U mnie nic się nie dzieje. Spina mi brzuch ale bóle na lajcie.
Taka krew ciemna ze mnie się ulewa, pewnie przez ten balonik..
Śliczny [emoji7]Ja tez chetnie oddam troche swojego mleczka [emoji1] mlody przez 4 dni przybral ponad 200g i brakuje mu 10g do masy urodzeniowej, polozna jest z nas dumna [emoji1] moj maly dziczek, niedlugo bede go wozic na taczce [emoji203]
@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, zeby udalo sie bez oksytocyny [emoji1364]powodzenia [emoji8]
A to weekendowe zabawy mamuski [emoji1]
Zobacz załącznik 901354
Zobacz załącznik 901355
Zakochalam sie we wlasnym synu [emoji7]
Co taka cisza? My już wszyscy w łóżkach wykapani, dobrze że jutro z domu wyjdę bo ileż można.......
Piękna z Was rodzinka a córy jakie śliczne [emoji5]Zobacz załącznik 901322Zobacz załącznik 901323Zobacz załącznik 901324taka rodzinka. Za duża żeby się na jednym zmieścić [emoji12]
Również popieram w 100% [emoji106]Coś na baby bluesa.
,, Kobiece ciało nosiło w sobie i wydało na świat zycie. Warto więc wszelkie rozstępy i brak jędrności przyjąć z akceptacją i miłością, traktując swoje ciało jako cud. "
Takie cuda od Magdy Karpieni.
Popieram w [emoji817]%
Jejku zaraz ja się zakocham w Twoim synu [emoji23][emoji7] Zaklepuje Twojego syna na mojego zięcia [emoji23][emoji23][emoji23]Ja tez chetnie oddam troche swojego mleczka [emoji1] mlody przez 4 dni przybral ponad 200g i brakuje mu 10g do masy urodzeniowej, polozna jest z nas dumna [emoji1] moj maly dziczek, niedlugo bede go wozic na taczce [emoji203]
@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, zeby udalo sie bez oksytocyny [emoji1364]powodzenia [emoji8]
A to weekendowe zabawy mamuski [emoji1]
Zobacz załącznik 901354
Zobacz załącznik 901355
Zakochalam sie we wlasnym synu [emoji7]
@aniach85 powodzenia również dla Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]Dzięki