reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Piękna z Was rodzinka a córy jakie śliczne [emoji5]Również popieram w 100% [emoji106]Jejku zaraz ja się zakocham w Twoim synu [emoji23][emoji7] Zaklepuje Twojego syna na mojego zięcia [emoji23][emoji23][emoji23]@aniach85 powodzenia również dla Ciebie [emoji110][emoji110][emoji110]

A mnie moi chłopcy dziś z równowagi wyprowadzili [emoji35]. Pytałam się ich wczoraj czy mają czysto w pokojach to zapewniali mnie że tak mamusiu tak a gdy wróciłam z młodszym do domu i weszłam do jego pokoju to już nie wytrzymałam i słownictwo ode mnie poleciało... [emoji35]
Starszemu też się oberwało bo w dupie ma segregacje śmieci i wszystko w jeden kubeł wrzucał, plastik, papier i resztki jedzenia, kazałam mu wszystko posegregować. Samowola jak matki w domu nie ma, a szwagierka, bo ich pilnowała gdy leżałam w szpitalu, co mogła zrobić jak sama, ani nie nakrzyczy nawet na nich... Eh... I tak jestem jej wdzięczna, że miała ich pod opieką i nawet w domu mi pranie zrobiła ja dziś tylko poskładałam.

Dzięki :)

reklama
No niby wiem o tym błędzie ale 3200 to mój ważył 28.08 i teraz miesiąc później wychodzi, że tak samo..
Ludziów jak mrówków na tej IP- jesienne szaleństwo :)

Ja mam porównanie 2 ciąż. Syn miał mieć duża głowę i krótsze nogi wg usg, a córka teraz mała główkę i długie nóżki. W realu dokładnie odwrotnie, u synka długie nóżki bo długość dziecka 61cm, główką 36, a u córki już krótsze nóżki bo 57cm - cała i tą niby mała główką (32 wg usg) przebiła brata bo miała w końcu 37!!!. Także ten. Nie patrzcie na te wymiary..

Ja już in da hałs.
Zaliczyłam 50 minut czekając na swoją kolej do lekarza z Mikim. Znów krew na bilurbinę CRP i próby wątrobowe plus mocz. No i generalnie Pani doktor powiedziała że na jej oko bilurbina jest fizjologiczna. Żeby jej nie było widać w krwi musiałoby być poniżej 6. Że u Mikiego ten piziom może być koło 3 msc. No i młody ważył dziś bagatela 3910 :D 3x pytali mnie czy on na samym cycku jedzie :p Wyniki jutro koło 12stej

Następna śmietanę produkuje. Gratulacje:) piękna waga

Dziękujemy dobrze:)
Byliśmy dzisiaj na wizycie u pediatry. Wszystko ok. Tzn zdrowotne, a wiesz co to dla nas po przejściach marcowych. Niewyspanie i całą reszta kiedyś miną.
Próbujemy ogarnąć starszego w szkole, s to już trudniejsze.. czytam " po łebkach " co piszecie.
Kinderbueno trzymam kciuki za ciebie;)

Następna śmietanę produkuje. Gratulacje:) piękna waga
Nie wiem co ale starszym nie smakowało (odciągnęłam im do kubka po łyku nie że już całkiem patologia i cycka im dałam)
A propo $mietany JAK MI SIĘ ZACHCIAŁO LODÓW SMIETANKOWYCH ale nie szajsu tylko takich naturalnych prawdziwych zimniutkich

reklama
Dziękujemy dobrze:)
Byliśmy dzisiaj na wizycie u pediatry. Wszystko ok. Tzn zdrowotne, a wiesz co to dla nas po przejściach marcowych. Niewyspanie i całą reszta kiedyś miną.
Próbujemy ogarnąć starszego w szkole, s to już trudniejsze.. czytam " po łebkach " co piszecie.
Kinderbueno trzymam kciuki za ciebie;)
Najważniejsze że zdrowotnie wszystko w porządku :)
Wiem wiem i dlatego codziennie dziękuję Bogu za to że mój syn jest zdrowy :)

Do góry