reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja tez chetnie oddam troche swojego mleczka [emoji1] mlody przez 4 dni przybral ponad 200g i brakuje mu 10g do masy urodzeniowej, polozna jest z nas dumna [emoji1] moj maly dziczek, niedlugo bede go wozic na taczce [emoji203]

@KINDERBUENOO88 trzymam kciuki, zeby udalo sie bez oksytocyny [emoji1364]powodzenia [emoji8]

A to weekendowe zabawy mamuski [emoji1]

IMG_7484.JPG

DSC_0008i.jpg

Zakochalam sie we wlasnym synu [emoji7]

Załączniki

• IMG_7484.JPG
    IMG_7484.JPG
    254,5 KB · Wyświetleń: 409
  • DSC_0008i.jpg
    DSC_0008i.jpg
    236,7 KB · Wyświetleń: 413
Moja przeważnie też usypia przy piersi i wtedy jeszcze czekam trochę i odkładam do łóżeczka. Rzadko trzeba bujać, a jeśli nawet to krótko. Lubi też po jedzeniu na brzuchu moim leżeć i wtedy trochę się bujam i zasypia.Przy plastyce brzucha robia bliznę nisko tak, aby nie była widoczna. Nie wiem, jak z siatką, bo to już zależy od operatora, rodzaju cięcia i rodzaju szwów i samego szycia.Jesteś piękną kobietą. Nigdy nie mogę się na Ciebie napatrzeć. Córki bardzo podobne do Ciebie :)

Dzięki , bardzo mi miło [emoji8]

Hej jaka butelkę używasz do karmienia , bo ja używałam avent i mała strasznie lapczywie piję strasznie głośno i teraz zmieniłam na avent anti kolk nie wiem czy będzie dobrze ale z tamtej po prostu leciało za szybko moim zdaniem ij strasznie dużo powietrza się zbierało w butelce , a wy jaka używacie?
Avent naturals smoczki nr 1 narazie

reklama
Ja ze starszymi używałam avent. Podobno smoczki coś świrują. Sierpniowe pisały. Ze z niektórych szybko leci mimo ze jest od urodzenia.
Dobrze bo już się wystraszyłem że z moja mała coś się stało że łyka tak głośno ale jak leci jak szalone i biedna nie nadaza z lykaniem [emoji7] kupiłam teraz inna z avent i zobaczę

Do góry