18grudzien
Fanka BB :)
Ale super!!! Fajna rodzinkaZobacz załącznik 901322Zobacz załącznik 901323Zobacz załącznik 901324taka rodzinka. Za duża żeby się na jednym zmieścić [emoji12]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale super!!! Fajna rodzinkaZobacz załącznik 901322Zobacz załącznik 901323Zobacz załącznik 901324taka rodzinka. Za duża żeby się na jednym zmieścić [emoji12]
Ty z córkami to wyglądasz jak z siostrami
Moja przeważnie też usypia przy piersi i wtedy jeszcze czekam trochę i odkładam do łóżeczka. Rzadko trzeba bujać, a jeśli nawet to krótko. Lubi też po jedzeniu na brzuchu moim leżeć i wtedy trochę się bujam i zasypia.Przy plastyce brzucha robia bliznę nisko tak, aby nie była widoczna. Nie wiem, jak z siatką, bo to już zależy od operatora, rodzaju cięcia i rodzaju szwów i samego szycia.Jesteś piękną kobietą. Nigdy nie mogę się na Ciebie napatrzeć. Córki bardzo podobne do Ciebie
Avent naturals smoczki nr 1 narazieHej jaka butelkę używasz do karmienia , bo ja używałam avent i mała strasznie lapczywie piję strasznie głośno i teraz zmieniłam na avent anti kolk nie wiem czy będzie dobrze ale z tamtej po prostu leciało za szybko moim zdaniem ij strasznie dużo powietrza się zbierało w butelce , a wy jaka używacie?
Dzięki@KINDERBUENOO88, @aniach85 trzymam za Was kciuki [emoji110][emoji110]
No właśnie też ja używam , ale moja to aż nie normalnie piję słyszę jak przelyka to mleko nie wiem czy to normalne i czy twój też dużo powietrza wpuszcza do środka butelki?Avent naturals smoczki nr 1 narazie
Avent naturals smoczki nr 1 narazie
Piękne słowa , warto zapamiętaćCoś na baby bluesa.
,, Kobiece ciało nosiło w sobie i wydało na świat zycie. Warto więc wszelkie rozstępy i brak jędrności przyjąć z akceptacją i miłością, traktując swoje ciało jako cud. "
Takie cuda od Magdy Karpieni.
Popieram w [emoji817]%
Dobrze bo już się wystraszyłem że z moja mała coś się stało że łyka tak głośno ale jak leci jak szalone i biedna nie nadaza z lykaniem [emoji7] kupiłam teraz inna z avent i zobaczęJa ze starszymi używałam avent. Podobno smoczki coś świrują. Sierpniowe pisały. Ze z niektórych szybko leci mimo ze jest od urodzenia.