reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

Bajdelka to nie dobrze że cię rozkłada przeziębienie.... ja przy córce maseczkę nosiłam, tylko się w niej upocilam a i tak ja zaraziłam jak miała miesiąc. Taka jest pogoda nic nie poradzimy :( ja wyszłam sobie do żabki z córka trochę odpocząć od ciągłego karmienia, mąż został z małym. Pocę się, nie mam siły , i krosty wyskoczyły mi już na nosie :(

reklama
Z tà cukrzyca sama nie wiem :(
Mi mówili, że trzeba szybciej kończyć, w piątek mi powiedzieli ze wystarczy w dniu terminu.. także w poniedziałek pewnie Cię zostawia bo w sumie o przenoszeniu cukrzycowej ciąży nie mówił mi jeszcze nikt.
Ja też tak myślałam i w sumie nastawiłam się że urodzę przed terminem a tu zonk. Ja mam zamiar stawić się we wtorek lub środę może jeszcze jutro ktgno i tyle z planowania

Witam z rana.
Klaudia mnie na dzień dobry obsrała.. może to na szczescie;) podczas zmiany pieluchy. Fajnie że te kupy jeszcze bezzapachpwe;)

Mi zostało tej oliwki co w ciąży brzuch smarowałam i ją używam. Ale ma mega suche stopy i rączki.. skóra odchodzi płatami.. zamówiłam wczoraj oilatum. Mialam nie używać ale trudno..

Moj tez ma takie mega suche miejsca, staram sie smarowac olejkiem migdalowym, ale na razie srednio pomaga chyba.
A dzisiaj maly jakis marudny i 2 razy zrobil kupe konsystencji wody, czytalam ze niby tak moze byc, ale troche sie niepokoje :/

Witam z rana.
Klaudia mnie na dzień dobry obsrała.. może to na szczescie;) podczas zmiany pieluchy. Fajnie że te kupy jeszcze bezzapachpwe;)

Mi zostało tej oliwki co w ciąży brzuch smarowałam i ją używam. Ale ma mega suche stopy i rączki.. skóra odchodzi płatami.. zamówiłam wczoraj oilatum. Mialam nie używać ale trudno..
A to wszystkie noworodki mają takie kończyny przecież ;) ja dwa razy przesmarowalam linomagiem i po sprawie ;)

Ból mi żyć nie daje.
Za to młody sobie śpi.
Zobacz załącznik 900905

Jak widać 50tki już za małe :-D
Super rosnie i okreslenie kurczaczek juz niedlugo nie nedzie pasowac.
U mnie dzisiaj tez wielki dzien: pierwsze.ciuchy zaczynaja byc za male :) a w tygrysa na 50 ledwie dzisiaj wcisnelam ;). Jeszcze dwa spacery i bedzie za maly ;)
@GoJ jaki masz rozmiar tygrysa? Ja zaluje, ze kupilam 50 trzeba bylo chociaz 56 wziac...

reklama
Do góry