reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

Bajdelka to nie dobrze że cię rozkłada przeziębienie.... ja przy córce maseczkę nosiłam, tylko się w niej upocilam a i tak ja zaraziłam jak miała miesiąc. Taka jest pogoda nic nie poradzimy :( ja wyszłam sobie do żabki z córka trochę odpocząć od ciągłego karmienia, mąż został z małym. Pocę się, nie mam siły , i krosty wyskoczyły mi już na nosie :(

reklama
Z tà cukrzyca sama nie wiem :(
Mi mówili, że trzeba szybciej kończyć, w piątek mi powiedzieli ze wystarczy w dniu terminu.. także w poniedziałek pewnie Cię zostawia bo w sumie o przenoszeniu cukrzycowej ciąży nie mówił mi jeszcze nikt.
Ja też tak myślałam i w sumie nastawiłam się że urodzę przed terminem a tu zonk. Ja mam zamiar stawić się we wtorek lub środę może jeszcze jutro ktgno i tyle z planowania

Witam z rana.
Klaudia mnie na dzień dobry obsrała.. może to na szczescie;) podczas zmiany pieluchy. Fajnie że te kupy jeszcze bezzapachpwe;)

Mi zostało tej oliwki co w ciąży brzuch smarowałam i ją używam. Ale ma mega suche stopy i rączki.. skóra odchodzi płatami.. zamówiłam wczoraj oilatum. Mialam nie używać ale trudno..

Moj tez ma takie mega suche miejsca, staram sie smarowac olejkiem migdalowym, ale na razie srednio pomaga chyba.
A dzisiaj maly jakis marudny i 2 razy zrobil kupe konsystencji wody, czytalam ze niby tak moze byc, ale troche sie niepokoje :/

Witam z rana.
Klaudia mnie na dzień dobry obsrała.. może to na szczescie;) podczas zmiany pieluchy. Fajnie że te kupy jeszcze bezzapachpwe;)

Mi zostało tej oliwki co w ciąży brzuch smarowałam i ją używam. Ale ma mega suche stopy i rączki.. skóra odchodzi płatami.. zamówiłam wczoraj oilatum. Mialam nie używać ale trudno..
A to wszystkie noworodki mają takie kończyny przecież ;) ja dwa razy przesmarowalam linomagiem i po sprawie ;)

Ból mi żyć nie daje.
Za to młody sobie śpi.
Zobacz załącznik 900905

Jak widać 50tki już za małe :-D
Super rosnie i okreslenie kurczaczek juz niedlugo nie nedzie pasowac.
U mnie dzisiaj tez wielki dzien: pierwsze.ciuchy zaczynaja byc za male :) a w tygrysa na 50 ledwie dzisiaj wcisnelam ;). Jeszcze dwa spacery i bedzie za maly ;)
@GoJ jaki masz rozmiar tygrysa? Ja zaluje, ze kupilam 50 trzeba bylo chociaz 56 wziac...

reklama
Do góry