Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak już to Ciebie chyba "postarzają" a raczej zdradzają że nie jesteś małolatą tylko koszulki z depechamiTo fotki z wakacji przed ciąża teraz fotek nie robię bo masakra wyglądam jak przez okno ryczaca czterdziecha
Ja na 50 nie mam ani jeden rzeczy, od początku 56 i podwinięte rękawy , dzisiaj już jeden pajacyk 56 zakładam, a on na styk jeszcze raz czy dwa i będzie za mały.Super rosnie i okreslenie kurczaczek juz niedlugo nie nedzie pasowac.
U mnie dzisiaj tez wielki dzien: pierwsze.ciuchy zaczynaja byc za male a w tygrysa na 50 ledwie dzisiaj wcisnelam . Jeszcze dwa spacery i bedzie za maly
@GoJ jaki masz rozmiar tygrysa? Ja zaluje, ze kupilam 50 trzeba bylo chociaz 56 wziac...
Słodki kurczaczek ino te boczki schrupać [emoji847][emoji7]
O matko. Autentycznie w ciąży zrobiłam to pierwsze :O [emoji23]"Starość jest wtedy, kiedy wyciagasz baterie z wibratora by włożyć je do ciśnieniomierza"
"Kiedy zaczyna się starość? Kiedy wartość świeczek przekracza wartość tortu"
Buahaha [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]O matko. Autentycznie w ciąży zrobiłam to pierwsze :O [emoji23]
Hmmm jakby Ci to powiedzieć. Na ile przydatne i pomocne w karmieniu piersią może być coś rozdawane przez producenta, który zarabia na nie karmieniu piersią?No ja niedawno dostałam od położnej tutaj w szpitalu ulotki na temat karmienia Piersią czy też informator o produktach marki Bebilon, w nich jest też praktyczny dziennik karmienia piersią dla mamy. Korzysta z Was któraś z takiego dzienniczka? Zobacz załącznik 901010