Podobne tematy
- guest-1675184289
- Wrześniowe mamy 2023
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ale na cycku to kupy może 10 dni nie robić i jest ok. Także nie panikowała bymPoza żółtaczką i znowu brakiem kupy nie widzę by coś było nie teges
Zobacz załącznik 899743
Leży. Pierdzi. Rozgląda się. Gada...
No jakoś trzeba...a łatwiej nie jest hahah o tym samym wczoraj pomyślałam, ale co ja poradzę, że mi tak miesiączka wypadła i ja to chyba jeszcze planuję tak rodzic w maju/czerwcu następnym razem )
Hahaha musisz się nauczyć, że cokolwiek napiszesz/powiesz o dziecku - zaraz będzie na odwrót [emoji14] także bardziej opłaca się narzekać [emoji14]Gratulacje @martabunia
Dzielna kobitka z Ciebie. Z tego co kojarzę to w podobnych terminach podobne objawy nam się pojawiały.
Teraz cieszcie się wspólnie sobą i za poród już za wami!
@GoJ wszystko bd OK. Zaufaj swojej intuicji! Trzymam kciuki!
U mnie dziś chyba kryzys trzeciego tygodnia hah od jakiś 4h mała ciągle na cycu . Śpi po 5 min i zaraz pobudka. Cudowna noc nas czeka a ledwo co Majkę zachwalalam haha
Jeszcze nie urodziła jednego, a już drugie planuje ;pTo tak jak ja chce na roczek małego zajść w ciąże i urodzić właśnie maj lub czerwiec
Jeszcze nie urodziła jednego, a już drugie planuje ;p
Hahaha ja planowalam nastepne do 8- m-ca, chociaz maz powiedzial, ze jedna ciaza mu wystarczy nawet go przekonywalam do drugiej. Jednak ostatnie nerwowe tygodnie ciazy, szpital, cesarka i okropne dwa dni na oddziale tak mi daly w kosc, ze mi sie odechcialo ciaz i porodow, bo miec dziecko to co innego .Właśnie póki nie przeżyłam porodu i reszty to łatwo mi się planuje