xnightfall94
Fanka BB :)
Hahah a ja w sierpniu planuje zajść (o ile teraz mały nam nie da w kość)To tak jak jachce na roczek małego zajść w ciąże i urodzić właśnie maj lub czerwiec
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hahah a ja w sierpniu planuje zajść (o ile teraz mały nam nie da w kość)To tak jak jachce na roczek małego zajść w ciąże i urodzić właśnie maj lub czerwiec
![]()
Zdrowy jak byk [emoji7] [emoji16]Poza żółtaczką i znowu brakiem kupy nie widzę by coś było nie teges
Zobacz załącznik 899743
Leży. Pierdzi. Rozgląda się. Gada...
Ona ma zły mózg. Położna znacznie sensowniejsza i ma rację. Ważne, że przybiera, tym bardziej, że dzieci kp przybierają skokowo. Napiszę więcej rano, bo mały dał się właśnie odłożyć i muszę korzystać - idę spać!Gratulacje dla Wszystkich nowych Mam
Goj, trzymaj się i nie daj sobie nic wmówić, najlepiej znasz swoje dziecko, życzę abyście nie musieli zostawać w szpitalu.
My dzisiaj po wizycie u lekarza i powiem Wam ze tak mnie zdołowała....ze mala za mało przybiera, wypisana w srode 12-ego z wagą 2640 a dzisiaj waga 2800 i źle i że moze mam zly pokarm i dac sobie spokoj i przejsc na mm
Że bardzo żółta a położna mowila ze lekko zażółcona a byla u nas wczoraj.
Że jak mała je co 3 h to skandal bo za rzadko, powinna co 2h.
Ja jej odciągam mleko laktatorem i potrafi zjesc 90 ml...nie wiem czy to malo czy duzo...juz zgłupialam...StarAnia pomocy!
Poza tym kupilam nakladki i przystawiam tez i widze ze ladnie mleczko leci.. ehhh czuje sie jak totalnie.zła matkapołożna mowila ze wazne ze przybiera, zreszta starsza córa tez nie przybierala jakos strasznie i yeraz ma 6 lat i niczym nie odbiega od rówieśników...zgłupiałam juz.
Za to moja kolezanka.ma.synka 3,5 m-ca nie całe i waga 8400urodzony z wagą 2600 w 36 tc...chodzi do tej.samej.lekarki i na mm, non stop kazala dokarmiac bo za malo przybieral a teraz sttaszy szpitalem bo otyły....chyba zmienie lekarke.
Zmień lekarkę [emoji23]Gratulacje dla Wszystkich nowych Mam
Goj, trzymaj się i nie daj sobie nic wmówić, najlepiej znasz swoje dziecko, życzę abyście nie musieli zostawać w szpitalu.
My dzisiaj po wizycie u lekarza i powiem Wam ze tak mnie zdołowała....ze mala za mało przybiera, wypisana w srode 12-ego z wagą 2640 a dzisiaj waga 2800 i źle i że moze mam zly pokarm i dac sobie spokoj i przejsc na mm
Ja jej odciągam mleko laktatorem i potrafi zjesc 90 ml...nie wiem czy to malo czy duzo...juz zgłupialam...StarAnia pomocy!
Poza tym kupilam nakladki i przystawiam tez i widze ze ladnie mleczko leci.. ehhh czuje sie jak totalnie.zła matkapołożna mowila ze wazne ze przybiera, zreszta starsza córa tez nie przybierala jakos strasznie i yeraz ma 6 lat i niczym nie odbiega od rówieśników...zgłupiałam juz.
Za to moja kolezanka.ma.synka 3,5 m-ca nie całe i waga 8400urodzony z wagą 2600 w 36 tc...chodzi do tej.samej.lekarki i na mm, non stop kazala dokarmiac bo za malo przybieral a teraz sttaszy szpitalem bo otyły....chyba zmienie lekarke.
Idiotka. W pierwszych dniach dziecko może mniej przybierać najważniejsze że nie stoi w miejscu i nie traci wagi. Nadrobi jeszcze. 2/3 h to dobry odstęp między karmieniami. Szczególnie dłuższe przerwy są gdy dziecko dłużej je. Debilka.Gratulacje dla Wszystkich nowych Mam
Jak ty coś złapiesz to dla dziecka dobrze.Goj jeśli Cię pocieszę to wróciliśmy do domu wczoraj a tu wszyscy przeziebieni, wstałam do wc teraz i gardło mnie boli.... no i ciekawe kiedy mały podlapie coś....a najbardziej się boję że córka ospę przyniesie czy inne dziadostwo
dziewczyny co macie dzieci przedszkolne puszczacie je do przedszkola? Mama7 też o tych kajetanach słyszałam, weź powiedz czy polecasz tam? I czy wogole warto wycinać te migdały i jak syn to zniósł?