reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

A teraz gdzie jesteś ?
Czekasz na Madalińskiego na wyniki czy informacje czy jak tam sytuacja ?
Czekam na płodziciela żeby Nas tam zawiózł bo nie mam na takse a tarabanić się z wózkiem jak nas tam zostawią to jak...? Tzn. w sensie już na oddziale co bym z tym wózkiem zrobiła? Poj..ne że nie ma mnie kto zawieźć autem...

reklama
Przy życiu trzyma mnie że u wcześniaków żółtaczka utrzymuje się d£użej on niby nie zaliczony do nich no ale urodził się malutki i przed PTP. Więc może... łzy mam w oczach...
Kochana u dzieci wyłącznie na piersi żółtaczka może się utrzymywać do 12 t.z. i jeśli oprócz hiperbilirubinemi nie ma innych objawów, to nie ma się czym martwić. Zażądaj pomiary bilirubiny z surowicy.

Kochana u dzieci wyłącznie na piersi żółtaczka może się utrzymywać do 12 t.z. i jeśli oprócz hiperbilirubinemi nie ma innych objawów, to nie ma się czym martwić. Zażądaj pomiary bilirubiny z surowicy.
No niby nie ma... już sama nie wiem czy są czy nie ma zaraz wybuchnę i będę wyć... chcę już być w tym popieprzonym szpitalu i wiedzieć co jest grane... chcę żeby był zdrowy żeby to było fizjologiczne.

Byłaś bardzo dzielna :)
Odpoczywaj i ciesz się maleństwem :)
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało Ci się dojść do siebie po cc.
Nie mogę odnaleźć posta z Twoim pytaniem o cycki więc cytuje pierwszy lepszy.
To tylko wrażenie. Mleko jest w obu piersiach, widocznie w jednej szybciej ustabilizowała się laktacja. Przystawiaj po równo do obu piersi.

Mój brzuch nadal wygląda jak w ciąży 5mc. Nie wiecie kiedy można zacząć ćwiczyć brzuszki itp przy sn?
Po połogu. Ale najpierw skonsultuj się z fizjoterapeuta uroginekologicznym, żeby sprawdzić, czy nie rozeszły Ci się mięśnie proste brzucha, bo wtedy nie można brzuszków i wielu innych ćwiczeń.

Nie wiem. dziś wszystko do dupy... zaczął kasłać tzn. teraz kaszlnął. Wydaje mi się że zbyt dużo śpi. Że zbyt ciepły jest... bardzo się boję .

reklama
4100 , 57 cm [emoji7] CC

Helenka. Odezwę się później. Zobacz załącznik 899646
Ogromne gratulacje! Kawał kobietki <3

Kurde dziewczyny. Taki darciuch z tego mojego syna, że odpadam. Jak zaczął koncert o 16 na spacerze, tak teraz skończył. Masakra. W wózku wytrzymał niecałe 5 min - fote zdążyłam trzasnąć i wsio. Cały spacer albo na rękach (a i tak darł papę, ale mniej), albo z cyckiem w buzi (wtedy nie darł papy, bo miał zatkaną). Po przyjściu do domu dalej. Jestem wykończona.
IMG_20180919_160509.jpg

Załączniki

• IMG_20180919_160509.jpg
    IMG_20180919_160509.jpg
    94,7 KB · Wyświetleń: 454
Do góry