Czekam na płodziciela żeby Nas tam zawiózł bo nie mam na takse a tarabanić się z wózkiem jak nas tam zostawią to jak...? Tzn. w sensie już na oddziale co bym z tym wózkiem zrobiła? Poj..ne że nie ma mnie kto zawieźć autem...A teraz gdzie jesteś ?
Czekasz na Madalińskiego na wyniki czy informacje czy jak tam sytuacja ?
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Kochana u dzieci wyłącznie na piersi żółtaczka może się utrzymywać do 12 t.z. i jeśli oprócz hiperbilirubinemi nie ma innych objawów, to nie ma się czym martwić. Zażądaj pomiary bilirubiny z surowicy.Przy życiu trzyma mnie że u wcześniaków żółtaczka utrzymuje się d£użej on niby nie zaliczony do nich no ale urodził się malutki i przed PTP. Więc może... łzy mam w oczach...
No niby nie ma... już sama nie wiem czy są czy nie ma zaraz wybuchnę i będę wyć... chcę już być w tym popieprzonym szpitalu i wiedzieć co jest grane... chcę żeby był zdrowy żeby to było fizjologiczne.Kochana u dzieci wyłącznie na piersi żółtaczka może się utrzymywać do 12 t.z. i jeśli oprócz hiperbilirubinemi nie ma innych objawów, to nie ma się czym martwić. Zażądaj pomiary bilirubiny z surowicy.
D
Deleted member 178444
Gość
Nie mogę odnaleźć posta z Twoim pytaniem o cycki więc cytuje pierwszy lepszy.Byłaś bardzo dzielna
Odpoczywaj i ciesz się maleństwem
Trzymam kciuki żeby jak najszybciej udało Ci się dojść do siebie po cc.
To tylko wrażenie. Mleko jest w obu piersiach, widocznie w jednej szybciej ustabilizowała się laktacja. Przystawiaj po równo do obu piersi.
kasiaczek89pl
Fanka BB :)
Gratulacje !
D
Deleted member 178444
Gość
Po połogu. Ale najpierw skonsultuj się z fizjoterapeuta uroginekologicznym, żeby sprawdzić, czy nie rozeszły Ci się mięśnie proste brzucha, bo wtedy nie można brzuszków i wielu innych ćwiczeń.Mój brzuch nadal wygląda jak w ciąży 5mc. Nie wiecie kiedy można zacząć ćwiczyć brzuszki itp przy sn?
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
No niby nie ma... już sama nie wiem czy są czy nie ma zaraz wybuchnę i będę wyć... chcę już być w tym popieprzonym szpitalu i wiedzieć co jest grane... chcę żeby był zdrowy żeby to było fizjologiczne.
Na pewno tak będzie !
Mały dobrze wzrasta, dobrze się rozwija wiec tylko Cię nastraszyli pewnie
Klaraklara juz urodzila. A Carmi coś mi świta ze też?Zaktualizowana lista wrześniowych mam czekających na rozpakowanie:
AgulaK82
aniach85
Carmi
D_dream
dareczka1994
Dominika_92
Inka90
KINDERBUENOO88
klaraklara
Marciątko
RooibosGirl
Shaggy
tola_tola
Coraz mniej nas
reklama
D
Deleted member 178444
Gość
Ogromne gratulacje! Kawał kobietki <3
Kurde dziewczyny. Taki darciuch z tego mojego syna, że odpadam. Jak zaczął koncert o 16 na spacerze, tak teraz skończył. Masakra. W wózku wytrzymał niecałe 5 min - fote zdążyłam trzasnąć i wsio. Cały spacer albo na rękach (a i tak darł papę, ale mniej), albo z cyckiem w buzi (wtedy nie darł papy, bo miał zatkaną). Po przyjściu do domu dalej. Jestem wykończona.
Załączniki