reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

My po wizycie położnej z przychodni. Ale głupoty gadała.. że żal powtarzać. Generalnie jak zobaczyła mała to że jaka malutka kruszynka, ja jej że nie taka kruszynka bo 4kg A ona że niemożliwe że się chyba pomylili. Nie no jej waga w rękach to nie pomyłka... potem o kp że nieważne ile je i ile kup ważne żeby waga się zgadzała.. itd.. normalnie głupota głupota poganiala.

reklama
Przy życiu trzyma mnie że u wcześniaków żółtaczka utrzymuje się d£użej on niby nie zaliczony do nich no ale urodził się malutki i przed PTP. Więc może... łzy mam w oczach...

My po wizycie położnej z przychodni. Ale głupoty gadała.. że żal powtarzać. Generalnie jak zobaczyła mała to że jaka malutka kruszynka, ja jej że nie taka kruszynka bo 4kg A ona że niemożliwe że się chyba pomylili. Nie no jej waga w rękach to nie pomyłka... potem o kp że nieważne ile je i ile kup ważne żeby waga się zgadzała.. itd.. normalnie głupota głupota poganiala.
Ech... uwielbiam takie "mondrości" współczuję...

My juz w domku! Ciezko troche bylo sie odnalezc i zaaklimatyzowac, ale powoli do przodu [emoji1320] ciekawe jak bedzie pierwsza noc wygladala. No i musze na szybko pokupowac mu jakies ciuszki, bo serio wszystko jest na niego za duze!![emoji33][emoji33]
Zobacz załącznik 899668

Jaki wyluzowany :):)
Słodziak [emoji7][emoji7][emoji7]

Przy życiu trzyma mnie że u wcześniaków żółtaczka utrzymuje się d£użej on niby nie zaliczony do nich no ale urodził się malutki i przed PTP. Więc może... łzy mam w oczach...
Gosieńko wcale się nie dziwię że chce się Tobie płakać, mi jak opisujesz to też się chce że Ty się zamartwiasz i Mikuś cierpi [emoji24] Tule bardzo mocno [emoji847][emoji847][emoji847]

U mnie po wieczornej wizycie, mam iść na usg ale dopiero jak przyjdą po mnie. Coś skurcze mnie łapią, jedne mocne drugie słabsze, ciekawe czy jeszcze pod KTG dziś pójdę...

reklama
Do góry