reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja też nie śpię boję się i myślę......
Jeszcze troszkę i będziesz po wszystkim :)

Też ubolewam nad tym, że tak mało piszemy :(
Trzeba było się przenieść do październikowek tam byśmy były jedne z pierwszych :p
Haha dobry plan!ja na początku w lutym chyba jeszcze byłam , bo z usg termin tam miałam początkowo 1 październik, ale później po 1 prenatalnym wyszło 26 wrzesień nawet, a ciężko było ciągnąć otwarty i zamknięty wrześniowy i jeszcze październikowy :D
Ale Ty przecież nie :D Ty już masz datę!!

No w sumie dziś nawet znalazłam w książce Magdaleny o karmieniu że też polecają by mama brała Wit D i z nią w mleku mamy maluszek. No ale nie widzi mi się faktycznie co chwilę robić badań na krew ile tej Wit D mam :oo:
Także póki spokój z brzucholem to bd Wit D serwowana przez pompkę ;-) ;)
No dla mnie dalej dużo piszecie :rolleyes:
Choć teraz wchodzi się rzadziej . Najczęściej przy karmieniu:blink:
Człowiek szuka tylko info która kolejna mama urodzila. :laugh2:
Ledwo co się wszystko tu zaczęło a za pasem zaraz bd koniec września :shocked2:

A ja nawet coś się zdrzemnelam w sensie wychrapalam hihi wsadziłam sobie już czopek załatwię się w spokoju jak wszyscy śpią a pójdę się kąpać około 5......

No ja też już dawno zauważyłem że mało piszemy może nasza GoJ od rana się zlituje i coś skrobnie, ja po cesarce będę mieć cały dzień kogoś przy sobie więc chyba dużo nie napisze ale na następny dzień postaram się coś skrobnac o ile nie będę za bardzo wkur..... Na ból jaki czuje

reklama
Do góry