reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wrześniowe mamy 2018

reklama
Ja też nie śpię boję się i myślę......
Jeszcze troszkę i będziesz po wszystkim :)

Też ubolewam nad tym, że tak mało piszemy :(
Trzeba było się przenieść do październikowek tam byśmy były jedne z pierwszych :p
Haha dobry plan!ja na początku w lutym chyba jeszcze byłam , bo z usg termin tam miałam początkowo 1 październik, ale później po 1 prenatalnym wyszło 26 wrzesień nawet, a ciężko było ciągnąć otwarty i zamknięty wrześniowy i jeszcze październikowy :D
Ale Ty przecież nie :D Ty już masz datę!!

No w sumie dziś nawet znalazłam w książce Magdaleny o karmieniu że też polecają by mama brała Wit D i z nią w mleku mamy maluszek. No ale nie widzi mi się faktycznie co chwilę robić badań na krew ile tej Wit D mam :oo:
Także póki spokój z brzucholem to bd Wit D serwowana przez pompkę ;-) ;)
No dla mnie dalej dużo piszecie :rolleyes:
Choć teraz wchodzi się rzadziej . Najczęściej przy karmieniu:blink:
Człowiek szuka tylko info która kolejna mama urodzila. :laugh2:
Ledwo co się wszystko tu zaczęło a za pasem zaraz bd koniec września :shocked2:

A ja nawet coś się zdrzemnelam w sensie wychrapalam hihi wsadziłam sobie już czopek załatwię się w spokoju jak wszyscy śpią a pójdę się kąpać około 5......

No ja też już dawno zauważyłem że mało piszemy może nasza GoJ od rana się zlituje i coś skrobnie, ja po cesarce będę mieć cały dzień kogoś przy sobie więc chyba dużo nie napisze ale na następny dzień postaram się coś skrobnac o ile nie będę za bardzo wkur..... Na ból jaki czuje

reklama
Do góry