AgulaK82
Fanka BB :)
Hehe [emoji23]Niezła dziewucha z tego mojego syna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hehe [emoji23]Niezła dziewucha z tego mojego syna
Gratulacje !!śliczne malenstwo. Odpoczywaj i daj znać co tam u Was [emoji4][emoji4][emoji4]Miałam znieczulenie ogólne ponad godzinę operacje, dzidzi jeszcze nie wiedziałam .. wiem że waży 2950 i 55 cm wszystko podobno z nią ok .. później napisze więcej ..bo jeszcze z lekarzami nie rozmawiałam ..
U mnie do 2 daleka droga.... 1 też w promo?
Miałam znieczulenie ogólne ponad godzinę operacje, dzidzi jeszcze nie wiedziałam .. wiem że waży 2950 i 55 cm wszystko podobno z nią ok .. później napisze więcej ..bo jeszcze z lekarzami nie rozmawiałam ..
Nie wiem... Ja po wszystkich szybko przestaję krwawić...Czyli mam pecha. Nie dość, że krwotok, skrzepy wielkości pięści wylatujące ze mnie przez tydzień, to teraz 11 dni po porodzie nadal regularna @. No ileż tam tego może być? :O
To chyba takie pocieszanie siebie czy jak? Nie wiem.Też tego nie rozumiem. Jak mi się odechce to wszystkich poinformuje albo i nie [emoji14] nie wiem czemu ma służyć takie pierdzielenie. Chyba chcą człowieka zniechęcić
Aniu daj jeszcze sobie czasu, czas połogu trwa 6 tygodni tym bardziej że miałaś jakieś problemy...Czyli mam pecha. Nie dość, że krwotok, skrzepy wielkości pięści wylatujące ze mnie przez tydzień, to teraz 11 dni po porodzie nadal regularna @. No ileż tam tego może być? :O
O to dwa zeta taniej!!Tak, ta mala paczka 20iles sztuk za 7,99 bodajze
No wyboru nie mam, przecież korka sobie nie wsadzę Mam nadzieję, że potem czeka mnie przynajmniej MINIMUM rok bez okresuAniu daj jeszcze sobie czasu, czas połogu trwa 6 tygodni tym bardziej że miałaś jakieś problemy...