Ja swoją mam 300m od domu a i tak dała radęIm dalej do Biedry pójdziesz tym szybciej urodzisz
reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
@RooibosGirl , @Olka.fasolka tak do mnie wszyscy, że jeszcze zatęsknię za brzuszkiem . Kur...jak zatęsknię to sobie zrobię drugie! I nikt tez nie mówił, że ostatni miesiąc ciąży trwa 2 lata;D ta wyjdzie jak będzie chciał...a skąd te wszystkie wywoływane porody po terminie? I każdy dzień w brzuszku jest na wagę złota...a moje dobre samopoczucie już się nie liczy ?
Ja po stopach ...w poniedziałek sesja, we wtorek brwi i w środę mogę rodzic :dd
A ja już odpicowana mogę rodzic
Te rzęsy to ostatnie 30 minut to była masakra. Pozwoliła mi na boku leżeć to dotrwalysmy do końca
AgulaK82
A z rad i porad "cioci Stasi" ostatnio u mojej teściowej była jej siostra, stara panna która nawet i tu sorki za słowa fiuta w piździe nie miała gdy jej mówię że ta ciąża jest całkiem inna, ciężej znoszę od moich dwóch pozostałych to jej tekst był taki że ciąże z dziewczynami są bardziej męczące i ciężej się ją przechodzi...
oluchapoducha
Mati gratuluję lepsze jest te znieczulenie ogólne czy w kręgosłup? Klara dałaś radę bez znieczulenia mieć kolonoskopie? Ja jeszcze nie miałam. Miałam tylko sigmoidoskopie czy jakoś tak taka krótsza rurkę to ledwo dałam radę. Czyli też masz szczelinę, współczuję. Tak potem to radz sobie sam z tyłkiem....
AgulaK82
No ja do mojej mam około 6km a następna dopiero około 30 km [emoji23]Im dalej do Biedry pójdziesz tym szybciej urodzisz
D
Deleted member 178444
Gość
Czyli mam pecha. Nie dość, że krwotok, skrzepy wielkości pięści wylatujące ze mnie przez tydzień, to teraz 11 dni po porodzie nadal regularna @. No ileż tam tego może być? :O1 dzień intensywnie. 2 dni jak przy @ teraz bardziej plamienia po karmieniu.
anika1203
Też tego nie rozumiem. Jak mi się odechce to wszystkich poinformuje albo i nie [emoji14] nie wiem czemu ma służyć takie pierdzielenie. Chyba chcą człowieka zniechęcićTaaaa. Odechce albo i nie. K..a po co to pierd...lić takie farmazony!!
D
Deleted member 178444
Gość
Niezła dziewucha z tego mojego synaA z rad i porad "cioci Stasi" ostatnio u mojej teściowej była jej siostra, stara panna która nawet i tu sorki za słowa fiuta w piździe nie miała gdy jej mówię że ta ciąża jest całkiem inna, ciężej znoszę od moich dwóch pozostałych to jej tekst był taki że ciąże z dziewczynami są bardziej męczące i ciężej się ją przechodzi...
Trzymam kciuki, żeby się udało! Dzielne dziewczyny [emoji110]Nie wiem kiedy was doczytam bo od kiedy jestem już z Kasią w szpitalu i próbujemy przestawić się z sondy na pierś to nie mam czasu na nic. Dzisiaj jest 4 dzień cycania i idzie coraz lepiej. Dzisiaj próbujemy bez sondy tylko cyc wieczorem ważenie i zobaczymy czy idziemy w górę z wagą czy spadamy.
reklama
anika1203
Czyli idziesz do szpitala tydzień przed terminem przez cukrzycę tak ?? Dobrze zrozumiałam?Mi zalecił lekarz od usg który tez tam pracuje. Dostałam skierowanie, głównie ze względu na cukrzyce ciążową.
Ja też się już zapisałam na te rzęsy , zobaczymy czy uda się wylezec[emoji16]